Фондацијата Рамковски, шо фундира!?

• Креатор на темата Креатор на темата Bada Bing!
  • Време на започнување Време на започнување
И после се чудиме зошто Македонците со исламска вера се пишуваат Албанци.:tapp::nesvest:

Абе оваа фондација само ги “фондулира“ Македонците со нивни пари,при благослов од власта Велија да си ги зема неказнето.:toe:

И после се чудиме зошто Македонците со исламска вера се пишуваат Албанци.:tapp::nesvest:

А бе, поарно нека се пише албанец, турчин, или македонец, отколку да се бара посебен темикум наречен торбеш, само поради вероисповеста.

Што ако е некој македонец католик, треба да се каже хрват, итлаијанец???

Или православен турчин од македонија? Македонец??

Торбеш = македонец!
Крај.

Како што нема бошњак во Босна, ами има хрват или србин од исламска вероисповед, така и кај нас нема торбеши, ами македонци од исламска вероисповед.

Апаш кој ДАВА (пере, сеедно) пари за Македонија.

Што правите вие не-апаши?
Куцате на тастатура?

Апаш кој ДАВА (пере, сеедно) пари за Македонија.

Што правите вие не-апаши?
Куцате на тастатура?

чопкаме....грозје.. :)...некое златно жолто, прозирно, благо....гевгели'јско....

чопкаме....грозје.. :)...некое златно жолто, прозирно, благо....гевгели'јско....
Јас пазарам исклучиво во маркетите на Велија.
Тоа е практичната подршка.
И го гледам, само и единствено, телевизискиот канал на Велија.
Тоа е моралната подршка.

Oh, man, I go out of my way for this country.:sport1:

Toa sto velko ramkovski go napravi i pravi za makedonija branko i site ostanati mozat voda da mu nosat.I drugi kradat pari ama nikako da gi vrata vo makedonija :vozbud:

Еее ми се одмили а1 заради овој гнасниов.Па кој е тој да го мења Трифун, да го мења Бранко.Манипулира со јавноста преку неговиот медиум племето негово торбешко :nerv::nerv::nerv:

Зошто од еднаш човеков е лош на некого?

Затоа што зеде да ги застапува Македонските национални интереси и да и стави во глава на простава маса, нешта од интерес на својата држава и народ. Затоа од еднаш на многумина им е лош. Веднаш проработуваат машините кои на различен начин гледаат да оцрнат некого кој во одреден момент ќе земе да работи за интересите на Македонија, па кој и да бил тој.

Каде се милионите други ,,бизнесмени,, кои печалеа грдни пари на мала врата изминатите години?...Да не ги именувам, освен со чесни исклучоци.
Каде се тие да ја популаризираат националната идеја меѓу народов?
Или нивните пари се во банките во странство?

Затоа што зеде да ги застапува Македонските национални интереси и да и стави во глава на простава маса, нешта од интерес на својата држава и народ. Затоа од еднаш на многумина им е лош. Веднаш проработуваат машините кои на различен начин гледаат да оцрнат некого кој во одреден момент ќе земе да работи за интересите на Македонија, па кој и да бил тој.

Каде се милионите други ,,бизнесмени,, кои печалеа грдни пари на мала врата изминатите години?...Да не ги именувам, освен со чесни исклучоци.
Каде се тие да ја популаризираат националната идеја меѓу народов?
Или нивните пари се во банките во странство?

Лош ни е зашто зел да ги застапува македонските интереси? Ти што си? Македонец?
Кој македонец е против македонските интереси?
И на крајот на краиштата, кој е па тој мене да ми кажуа што сум, од кај потекнуам, што сум или слично.Интерес на државата е да се пере мозокот на народот со злоупотреба на својот медиум?Или пак интерес ба државата е да се дестабилизираме сеа со тоа што ќе мењаме претседател наместо да се фокусираме на преговорите со името.Што национален интерес водеше кога беше во политичка битка со Трифун? Сигурно не бранеше никаков интерес на државата, туку од свои лични причини ја злоупотребуваше а1 за да го принуди на оставка градоначалникот.
И пак ќе кажам, тој неможе мене да ми кажуа кој сум,што сум.Си има институции и книги за тоа.Тој не е надлежен!!!

Taman rabota na sekoj bogatas da mu dozvolime da prai takvi stvari kaj bi ni bil krajot. Tocno e toj ne e nikoj i nisto da ni kazuva koj sme i sto sme, a i toa mu e samo nacin da se doobogati.

Од еднаш ? Ти во која земја живееш , кое е следното прашање , зошто од еднаш и Латас е лош ?
Јас незнам зашто воопшто тема за ова веќе видено гомно егзистира на форумов , не вреди за ваквите да се дискутира .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom