Фондацијата Рамковски, шо фундира!?

• Креатор на темата Креатор на темата Bada Bing!
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ги „спаси“ земјоделците (ама не го гласаа) па сега отиде на цела земја да ја спасува. Може сега некој ќе го гласа. Ама за кои избори?
Го откорнуваше и криминалот....класичен морон од Дебреште. Мајмун што си игра ташак со народот....не треба стрелање за него, нешто јаче дај баденце:)

и фондацијата за книги ти смета? И целокупниот маркетинг за Македонија што досеага го немало на ниедна тв ти смета? Торбеш глуп бе...

Ок...Покрај промовирањето на Македонија кое го прави (сеедно од какви мотиви), све друго негово станува небитно.

И освен медиумската моќ која делумно ја поседува, политичка моќ сигурно нема да дочека...Така да, е далеку од горучи проблем.

Немаш А1 при рака, не коментирај :smir:

Велија, несакајќи прави добрини :)

Oстанува да видиме што ќе кажат педофилине од Брисел,дали се добрини или лошотини.Домашниот есап на пазар скоро никогаш не излегува.:toe:

Oстанува да видиме што ќе кажат педофилине од Брисел,дали се добрини или лошотини.Домашниот есап на пазар скоро никогаш не излегува.:toe:

АБЦ, и за сите останати...
понекогаш е сосема во ред да се гледа во прво лице еднина нештото.
Помалку главоболки задава :)

Рамковски, прави НЕШТО. Може, и прави.
И за тоа, треба да му се даде почит.

Еден куп фраери имаат телевизии, па се понашаат ко да го фатиле горниот за брада... Овој, делува....некако, чудно, непрефригано...ал делува.

И торбеш, албанец, марсовец....небитно. Се додека ја сака земјава - ме има и мене како поддржувач.

Дијарејата на оној торбешот предавнички, таа капиталистичка свиња еве денес јадеше говна за Бранко во Битола. Каква Фондација, какви прекрасни цели. Поблагородни беа пароперачките активности на Благовестие него оваа шугава што го контролира добар дел од македонскиот медиумски простор.

Кој е да се стрела овај циган!? :tv:
Ne se soglasuvam so lizenje na VR,ama pa sto te boli ako kazal BC da si odi.Mrtov Germanec...partizanska spomenica.

А бе луѓе лесно е да кажеш вака ке правиме така ке правиме. Нека дојде тој да ја води државата па да видиме дали ке зборува така. Сега замајува некој прости маси ке ги земел парите кои лежеле надвор и ке работи со нив. Дрн дрн милојко. Нега стане премиер па да видиме што ке зборува тогаш. А јас и не гледам дека нешто многу добро направил до сега. Али можеби грешам. Ако име некој што видел аир од него нека каже. ЧИСТ ПОПУЛИЗАМ.

АБЦ, и за сите останати...
понекогаш е сосема во ред да се гледа во прво лице еднина нештото.
Помалку главоболки задава :)
Рамковски, прави НЕШТО. Може, и прави.
И за тоа, треба да му се даде почит.
Еден куп фраери имаат телевизии, па се понашаат ко да го фатиле горниот за брада... Овој, делува....некако, чудно, непрефригано...ал делува.
И торбеш, албанец, марсовец....небитно. Се додека ја сака земјава - ме има и мене како поддржувач.

Шо арно бе,си замислил ли како може да биде арно кога е учесник во матната приватизација заедно со СДСМ,а сега и со ДПМНЕ?Мислиш ли дека некои толку лесно ги заборавија Унипроком,ЕВТ,Вемакс кој беа профитерски производ на Македонската “транзиција“?

А бе луѓе лесно е да кажеш вака ке правиме така ке правиме. Нека дојде тој да ја води државата па да видиме дали ке зборува така. Сега замајува некој прости маси ке ги земел парите кои лежеле надвор и ке работи со нив. Дрн дрн милојко. Нега стане премиер па да видиме што ке зборува тогаш. А јас и не гледам дека нешто многу добро направил до сега. Али можеби грешам. Ако име некој што видел аир од него нека каже. ЧИСТ ПОПУЛИЗАМ.​

Епа тоа е финтата тој сака да стане премиер, претседател, пратеник, ама недај боже до него некоја таква функција да отиде - тогаш брат ни отиде државата

А зошто го исплука ?
Затоа што сменил име.
Пу јазк, па за плукање е Бранко Црвенковски.

Дали другиве чесни бизнисмени од големата 12 своите пари ги инвестираа во некој македонски проект ?

А зошто го исплука ?
Затоа што сменил име.

Дали другиве чесни бизнисмени од големата 12 своите пари ги инвестираа во некој македонски проект ?

АБЦ, Славјан...

Ме боли главата момци, искрено.
Вечерва ќе ме купи некој за 1 банка.

Макар и Велија.

незнам стварно што да кажам за Рамковски. али мислам дека е голем вртикапец а тука ми се прави патриот најголем :kafe: :kafe:

А зошто го исплука ?
Затоа што сменил име.

Точно за болдираново. Али работата е што кој и да беше тогаш а и кој ке биде сега ке го смени името. ФАКТ. Ја викам нека стане тој премиер па да видам шо ке направи. А ако тој инвестирал од украдените пари не значи дека е светец.

Наков, Минчо и останатите...Не фрлија, ниту ипсраа, макар дени, преку промовирање на Македонија.

Велија тоа го прави.
Што тука ви смета?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom