- Член од
- 22 мај 2008
- Мислења
- 700
- Поени од реакции
- 25
Нека зема по 150 евра плата и нека крпи месец за месец и после нека биде толку голем патриот како што е сега. Е тоа ми смета. Лесно е да имаш милиони и да бидеш патриот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека зема по 150 евра плата и нека крпи месец за месец и после нека биде толку голем патриот како што е сега. Е тоа ми смета. Лесно е да имаш милиони и да бидеш патриот.
Точно за болдираново. Али работата е што кој и да беше тогаш а и кој ке биде сега ке го смени името. ФАКТ. Ја викам нека стане тој премиер па да видам шо ке направи. А ако тој инвестирал од украдените пари не значи дека е светец.
Аха...Те фрустрира тоа што има пари.Нека зема по 150 евра плата и нека крпи месец за месец и после нека биде толку голем патриот како што е сега. Е тоа ми смета. Лесно е да имаш милиони и да бидеш патриот.
Јас не го фалев б.ц. Да бидеме на чисто. И за тоа за предлогот и за тоа што разговараше во 4 очи за се се согласувам со тебе. А за фактот што зборев ке видиме кога ке дојде време.ФАКТ е извршена работа пред очите на јавноста.
Единствен факт мене ми едеканекој одработувал за туѓи интереси.
БЈРМ не е интерес на мојот Македонски народ.
ФАКТ.
ВО каква авантура тоа не донесе пример е последниот предлог на Нимиц.
Во суштина БЈРМ е немање на идентитет и национална свест, прво кај политичката елита а после и кај народот.
Парите не се украдени додека не се фатат.
А тој дел од своите пари инвестира во национални проекти.
Факт.
Далеку сме од светци сите ние.
Ima cena ima,se na svetov ima cena pa i to...Има ли цена вашиот празен стомак, достоинство, кажете си ја.
Ако ја промовира во странство тогаш е ОК. Али што промовира дома??? Нема потреба.Малициозно поставување на нештата.
Ако е богат, тогаш се што прави треба да се фрли во вода. Burn the rich witch.
Без разлика што од делата сме можеле да извлечеме корист.
Ок, онда чекајте некој ко Исус, аскета, морално чист, без ебан денар и тако даље, да ја промовира Македонија.
adaМалициозно поставување на нештата.
Ако е богат, тогаш се што прави треба да се фрли во вода. Burn the rich witch.
Без разлика што од делата сме можеле да извлечеме корист.
Ок, онда чекајте некој ко Исус, аскета, чист, и тако даље, да ја промовира Македонија.
Бидејќи војната за името ние не ја водиме во нашата држава туку надвор од неа.