FlashForward

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Да, вечер е премиерата, утре дури посабајлечки негде втора епизода. Кој не му се чека, имате на лајфстрим, негде 2- 3 саат, по полноќ, нашки.

Добро, не завршува кога женската и кинезот ја гледат снимката, и цурата оди како.. yeah, who the hell is that, and why are they awake?

Оти јас никаде не го видов Чарли. Освен во промото на 2та епизода.

Така заврши . Чарли е во втората епизода..

Најава за спојлери: бидете екстремно внимателни со втората епизода. Барем додека не ја изгледам :)

Сериозно, победете го нагонот да го пишувате крајот на епизодата :). Овој пат не беше страшно ама ќе има се повеќе сплетки. Пишете што год сакате само удрете му црно одозгора.

Уф, јако, јако, јако ! Само што ја изгледав првата можам да кажам дека е одлична серија, само да не ја направат преголема..:/

Утре доаѓа на ред втората..:)

добро на колку време испаѓа епизода?

Season 1, Episode 2: White to Play

Original Air Date—1 October 2009

Next US airings:

Thur. Oct. 18:00 PMABC Fri. Oct. 28:00 PM Season 1, Episode 3: 137 Sekunden

Original Air Date—8 October 2009
Next US airings:
Thur. Oct. 88:00 PMABC

Season 1, Episode 4: Black Swan

Original Air Date—15 October 2009

Season 1, Episode 5: Give Me Some Truth

Original Air Date—22 October 2009

Season 1, Episode 6: Scary Monsters and Super Creeps

Original Air Date—29 October 2009

Season 1, Episode 7: The Gift

Original Air Date—5 November 2009

Season 1, Episode 8: Rules of the Game

Original Air Date—12 November 2009

Најава за спојлери: бидете екстремно внимателни со втората епизода. Барем додека не ја изгледам :)

Сериозно, победете го нагонот да го пишувате крајот на епизодата :). Овој пат не беше страшно ама ќе има се повеќе сплетки. Пишете што год сакате само удрете му црно одозгора.
Кој не удри црно ти ќе му удриш црвено и ќе научи за друг пат дека не треба да открива пред време :tapp:

ЕДИТ

Во 05:30 сабајле ја имаше веке серијата на замунда а Англиски превод поставив на www.divx-titlovi.com :helou:

Можам да кажам дека солидна беше и оваа епизода, само така нека продолжат и нека не претуваат со многу епизоди, доволни се две сезони, иако мислам дека ќе тераат до 4-5 :raz:

Можам да кажам дека солидна беше и оваа епизода, само така нека продолжат и нека не претуваат со многу епизоди, доволни се две сезони, иако мислам дека ќе тераат до 4-5 :raz:

И јас ја изгледав и јас можам да кажам дека беше доста солидна, само што мислам дека нема да биде кратка, додека да дојде 2010 таму кој април беше, има време..:wink:

Шест месеци... па не верувам повеќе од 180 епизоди :pos:
Па ќе тераат најмалце три-четири години :raz:
Сепак браво за ABC, доста добри серии имаат :)

Само што ја изгледав првата епизода... Интересна серија ми изгледа, баш она што барав доста време..

Многу брзо почна да се остварува иднината, може поарно побрзо да се одвиваат стварите. Да не почнат да тапкаат во место.

И мислам дека со толкави очекувања како нашите, импресионирани од првите две епизоди ќе следи големо разорарување на крај. Мислам, сите можни сценарија за што би можело да го онесвести човечкиот род на 2мин се.. блесави. :) Како и да е, добра епизода.

So far so good.
Моментот кога му влегоа на типот у соба беше добар. Кажа нешто шо не го разбрав, нешто кажа 2 пати повеќе последиците...И сцената со Компјутерот у вода а имам видено некаде пред епизодата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom