FlashForward

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Едната епизода е дупла, 11-12, така да мора да ги имаш сите види убаво.

Инаку 15та епизода т.е. последнава беше една од најинтересните ако не и најинтересна досега. Крајот богами беше неочекуван и доста интересно се одвиваа работите и посакав уште да трае што не ми се случило претходно за оваа серија. :)

како мислиш дупла е една епизода??ја сегде ги барав 11 и 12 ама изгледа се споени како у едно

Едната епизода е дупла, 11-12, така да мора да ги имаш сите види убаво.

Инаку 15та епизода т.е. последнава беше една од најинтересните ако не и најинтересна досега. Крајот богами беше неочекуван и доста интересно се одвиваа работите и посакав уште да трае што не ми се случило претходно за оваа серија. :)

Ги имам 11 и 12, во дупла епизода ми се. И 15 ја имам. И ја имам таа со Сомалија, за која не знам дали е 13 или 14. Која е? Која ми фали?

Таа во Сомалија ти е 14 епизода... Ти фали 13, Blowback ;)

Инаку стварно крајот на епизодава ми беше ептен неочекуван, хммм... :raz:

Уф, се боље е. : )
Јесда имаше некои глупи сцени, ама битно овде сите интересни работи се случуваат во епизодата, а не само на почетокот или крајот...

Ми фалеше Vogel. :(

Имам и за оваа серија една “луда“ теорија дека Д. Гибонс - Фрост или како и да се вика е ПОЗИТИВЕЦ. :kesa:

Во стил на Фантом: "Мојот нов надимак е Dyson Frost", "gotta love him, even in death" :vozbud:

Најдобра епизода досега, многу работи откриени, многу простор за понатаму, одлично!

Па да, имаат простор до The End-от... во 2016 :pos:

Во стил на Фантом: "Мојот нов надимак е Dyson Frost", "gotta love him, even in death" :vozbud:

Најдобра епизода досега, многу работи откриени, многу простор за понатаму, одлично!

Шо кур го убија, мораше цркињата да ја заебе серијата. Ѕвер лик, си изглуми до перфекција.

Ми се свиѓаше говорот ептен. :)
Иначе јака финта, убаво смислена, нема кој не би побрзал да стане од столот ^^

Јака епизода оваа 17та. Се подобри и подобри се. Стварно ќе биде штета ако продолжат во ист ритам, а ги откажат за втора сезона.

Јака епизода оваа 17та. Се подобри и подобри се. Стварно ќе биде штета ако продолжат во ист ритам, а ги откажат за втора сезона.

Одлично си иде серијава а веќе и се наѕира разрешницата на случајот, односно крајот. Кога ќе го решат случајот, со каков материјал (кои случувања) да продолжат втора сезона јас не гледам, вие? :toe:
Така да, нека си направат супер интерсно возбудливо финале за последната епизода од сезонава и доволно е.
Ако продолжат со уште една сезона ќе биде катастрофа.

ПС. Ви реков дека Гибонс е гуд гај. :wink: Само не очекував дека волку брзо ќе го скинат.

ПС. Ви реков дека Гибонс е гуд гај. :wink: Само не очекував дека волку брзо ќе го скинат.

Се знаеше дека е гуд гај, бар јас уште одма знаев. :)

Него, претпоставив и дека ќе го скинат, актерот е класа над другите...не ми беше веројатно дека би останал во серијава. :)

Ааа ја опраеја серијава. Седумнаестава епизода беше бомба.

Инаку, тој научникот со домината, што умре, ужасно ми личи на Мик Џегер.

добра серија испадна ... убаво се разви ...
иако не очекував ...

Ауф, заплетиве се подобро и подобро се отплеткуваат.
Ѕверови, брао! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom