FlashForward

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ќе ми биде криво бидејќи најверојатно ја укинуваат серијава. :(
Првите 10 епизоди се ОК, ама од 11-та па натаму - маестрални! :cuc:

Претпоставувам дека во втора сезона ќе требаше да се обработува наредното затемнување, бидејќи нели ''there's gonna be another blackout''. :tv:

Епизодите се подобри и подобри.
Во оваа мило ми е што Џенис испадна дека е двоен агент ама од добрата страна.
И се што е објаснето има логика, која на почетокот недостасуваше.

Супер се FF... јас се надевам дека ќе има и втора сезона :) Уште еден месец се емитува LOST па потоа ќе има далеку повеќе простор за V и FF...
Патем и мене ми е мило за Џенис, ќе беше штета таа да е негативец

а зошто највероватно викате ќе нема 2ра сезона??
баш у добар правец тргна зар ќе ја стопираат?

а зошто највероватно викате ќе нема 2ра сезона??
баш у добар правец тргна зар ќе ја стопираат?

Бидејќи гледаноста и рејтинзите и' се ужасни. :(
Ако првата епизода имала гледаност од 12 милиони, сега гледаноста се движи околу 4-5 милиони.

Зошто не можам да најдам торент од 14 епизода? Нема ни на замунда ни на аренабг... :toe:

ја нема како 14та ...
11-12
13
15
16
17
18 се сега засега ... и си се по ред ..

Ептен мерачка епизода 18та :). Мило ми е што Џенис испадна Double Agent, иако мислев дека Марк ќе ја разоткрие кога беше во неговата канцеларија. Само сеа прашање е како ќе се снајде со новата задача од "лошите" :vozbud:

Ај линк за гледање на оваа серија на интернет викаат можела да ја наследи ЛОСТ (тешко) ама ај да ја испробам?????????

Лоша епизода. Едино мало откритие направија, ништо повеќе. Цело време базирање на bluehands. И јеееее овој нема веќе рак, многу важен податок за серијава. :)

После неколку добри епизоди, денешната беше катастрофа. И некои ликови треба да се тргнат подитно, жена му на Марк (од што не е интересна и името не и го памтам), Габриел, апсолутно лош глумец и лик, докторот (женска му може да остане :))...

Се мислам дека овој Лојд ќе испадне голем негативец :raz:

Лоша епизода. Едино мало откритие направија, ништо повеќе. Цело време базирање на bluehands. И јеееее овој нема веќе рак, многу важен податок за серијава. :)

Отоци еи, од една страна го спасуваме светот, а од друга се грижиме за тој финиот доктор. Ма не е ни доктор уште бе. :)

Се сложувам, бесцелни муабети, повторување на сцени, досадно...

После неколку добри епизоди, денешната беше катастрофа. И некои ликови треба да се тргнат подитно, жена му на Марк (од што не е интересна и името не и го памтам), Габриел, апсолутно лош глумец и лик, докторот (женска му може да остане :))...
Што му фали на Габриел бе? Баш него кога го внесоа во серијава почна да станува интересна. Мене ептен ме воодушеви неговата изведба во претходната епизода.

FlashForward продолжува да тоне :(

Инаку како што прочитав, неофицијално крајот нема да заврши со некакви мистерии, изгледа продуцентите рачунале на можно укинување на серијата. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom