Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Пофали го Tree of life, и така освен ИОсоно никој друг не го сака :pos: (и уште 2-3ца под негово влијание, али небитни се тие :D )

Ја го обожавам трее оф лифе и сум под влијание на самиот себе

Моментот 5 декември 2012

те разбирам плус сеа рачунам да го репризирам па затоа

Теренс Малик е така, просечен режисер, најверојатно сака еден ден да биде како Милчо Манчевски ама небидвит

Многу некако со letterbox почнавте... да подобјасните ако не ве мрзи што е толку добро/подобро од imdb и слично?

Многу некако со letterbox почнавте... да подобјасните ако не ве мрзи што е толку добро/подобро од imdb и слично?

Ја не видов некоја голема разлика, на летербокс филмовите се оценуваат /5 а на имдб е стандардното /10. Е сеа другото е се исто. Праење листи, пишување рецензии и слично има и на двете страни.

Ја не видов некоја голема разлика, на летербокс филмовите се оценуваат /5 а на имдб е стандардното /10. Е сеа другото е се исто. Праење листи, пишување рецензии и слично има и на двете страни.

Лелеј на крајот најдоброто

image.png

image.png

image.png

image.png

54645645.png

54645645_1.png
osven za
Gone girl e eftin 7

good-job-son-thumb.jpg
[DOUBLEPOST=1423596061][/DOUBLEPOST]
Ај вака..
Така да освен Gone Girl другиве оценки сигурно ќе се сменат кога ќе почнат десетици илјади луѓе да ги гледаат..а и да не се сменат, сепак на филмови што одвај 500 до 1000 луѓе ги виделе рано е да се бараат очекувања.

Ете и Интерстелар на некој фестивал го давале изгледа сигурно и тој има 9 на ИМДб :)
:vozbud:[DOUBLEPOST=1414189579][/DOUBLEPOST]Еј Foxcatcher најслаба оценка.. :(

Лошо е вака а филм што е базиран на вистинит настан кога знаеш како ќе заврши :/

stop-son.jpg

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot
И тука ќе пишам Big Hero 6 е предобар. Уште не знам што да кажам освен да го изгледате. А и саундтракот е заразен, а Бејмекс кој лик е. Balalalala :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom