Така.
тоа е совршен збор за филмовите на Нолан.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така.
Имаше додуша во рака книга од Улис, баша го забележав тој момент и реков види вид мајкатаГо делам истото мислење. Уште една одлична сатира на Остлунд, дури и подобар од The Square и Force Majeure, би рекол, ама крајот ми го уништи впечатокот и ја намали оценката. Инаку навистина остроумен и забавен истовремено.
Инаку, многу се смеев и откако го гледав, кога прочитав 2 работи за Харис Дикинсон (актерот кој го глумеше Карл). Кога ја добил улогата за која на аудиција биле околу 120 актери, во сценариото стоело дека неговиот лик бил поранешен автомеханичар кој станал модел. И типов зел почнал да работи во некоја автомеханичка работилница, ептен се внесол во улогата.Доаѓаат на снимање прв ден, му даваат изменето сценарио и Остлунд му кажува дека го исфрлиле тој дел битен за неговиот лик.
Исто така, за сцената со аудицијата (почетната сцена на филмот), во сценариото стоело дека Карл треба да носи примерок од Улис од Џејмс Џојс во рацете. Греота типов, не знам што му требало, ама мислел дека и тоа е важно за улогата, па зел ја прочитал Улис.Кога дошла сцената за снимање - ни Улис, ни бутур!
![]()
Јас па не забележавИмаше додуша во рака книга од Улис, баша го забележав тој момент и реков види вид мајката![]()
Ааа, да. Ама ова е друга сцена.
Top Gun: Maverick - блокбастер со мадиња! Се што Top Gun не е, Maverick е! Ич нема да ми е криво сите Оскари да ги собере. И ич нема да ми биде криво и да го пуштите хејтот кон мене на најјако. Ама ич!
Кај нас никогаш не било срамно, во Америка е, ама затоа кај нас е построго од колку години смее да се гледа насилство, во Америка нема граница за насилство, само голотија да нема.Не беше срамно како сега за секој филм да е наменет за луѓе од 7 до 97.
Кај нас никогаш не било срамно, во Америка е, ама затоа кај нас е построго од колку години смее да се гледа насилство, во Америка нема граница за насилство, само голотија да нема.
Ама да, многу работи станаа забранети на филм во Холивуд: цигари не смеат да пушат (се рекламира здрав живот), мора да има црн или жолт (или и двете раси), некој ЛГБТ (женско или машко, не е важно)...Најди логика на тоа. Тој Холивуд веќе тешко да го видиме назад, освен ако нема радикална промена. Филмовиве искачаат цензурирани од старт за да исполнат тоа критериумите. И овој Холивуд без цицки и пцуење е реално шит.
Човек мора да чека филм на Скорсезе и Тарантино да се забавува и да гледа прав филм пошо на сите други им се помили парите од заработка него контентот. Па гледаме тука на форумов големи бебиња како се палат на цртани филмови со суперхерои. Мене кога ми ги раскажуваат тоа како ент мен му го скрши грбот на овој со прстените очи превртувам искрено.
Ама да, многу работи станаа забранети на филм во Холивуд: цигари не смеат да пушат (се рекламира здрав живот), мора да има црн или жолт (или и двете раси), некој ЛГБТ (женско или машко, не е важно)...
Go izgasiv na pola, apsolutno se slozuvam, probale da napravat kao poozbilen film so plitka prikazna i klishea za deca. Mnogu loso napishan, razraboten.Troll на Netflix, е плиток и патетичен, полн со филмски клишеа.
lol, и ја до пола го глеавGo izgasiv na pola, apsolutno se slozuvam, probale da napravat kao poozbilen film so plitka prikazna i klishea za deca. Mnogu loso napishan, razraboten.