Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Open Range со Роберт Дувал и Кевин Костнер. 2003 е филмот, а го немав гледано. Предобар.

Spirited Away не ми е толку убав колку My Neighbor Totoro...
Првиов е малку мачен за гледање и многу долг, а вториов е баш таман.

Ама никој не може со Grave of the Fireflies, убедливо најдобар цртан филм. (y)

Ма мене и двата ми се топ.
Е ај сеа, ме терате да го гледам, а убоо си го спремив Mustang...

Обавезително!!
Утре. Сум симнал .mkv фајл, не можев да се замарам со конвертирање, а ни да влечам HDMI кабли низ собава.

Го гледав Mustang. Не е лош, ама сум гледал многу подобри. Тешко дека ова ќе му парира на Son of Saul за кого почна ептен на големо да се зборува.

Предлог играни филмови со бегство од затвор? Гледани ми се The Great Escape , Alcatraz , и Shawshank.

Предлог играни филмови со бегство од затвор? Гледани ми се The Great Escape , Alcatraz , и Shawshank.
Papillon и Le Trou и Cell 211 (мада не сум сигурен последниов дали имаше бегство) :D
EDIT: Escape plan, мене ми беше такоџе интересен.

Pa ne bas, iako e podolg e po dinamicen, ja poveke uzivav u spirited away.. epten me ponese za razlika od totoro kade tretiot akt e rewarding mesto celo vreme u toj nekoj svet, ali delenje vlakna ova.. dvata se odlicni.

osven grave of the fireflies koj e edna klasa nad niv, seriozen I mracen.. tresnuva od zemja.

hint gledajte go odnovo po zavrsuvanjeto, pak prvite 10tina min... :cuc:

p.s pod nikoj slucaj da ne go gledate absolutely anything so simon peg...

The Rock не е баш бегство но дејството се одвива во затвор. Плус е со Кољо Кафез, така да entertainment guaranteed.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom