FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
27ми септември. Пиратерија би требало месец два покасно.
Јас планирам ова да ја купам оргинал,, ќе видиме како ќе биди на крајот

Не ме разбирај погрешно, ама ова ми предизвика чиста и ненамерна насмевка/

Пиратерија ќе има ден-два пред официјалното пуштање. 25 септември најкасно. До 27 ќе има играчи што поминале една сезона :)

Пиратерија ќе има ден-два пред официјалното пуштање. 25 септември најкасно. До 27 ќе има играчи што поминале една сезона :)

То можи ќе има, ама ние кога ќе ја земиме со крак со се? :)

Друже изледа не си во тек со настаните.
Фифа 13 не можеа 2-3 месеци после излегувањето да ја кракнат. Од кога ја кракнаја како-така, некои можеа, некои не да ја играат, така да за Фифа 14 воопшто нема да зборувам околу заштитата на играта :)

Дечки ај малку помош.Знам дека уште малку ќе излезе новата ФИФА ама сепак да си ја доиграм уште малку.Значи ми се јавува еден проблем.Кога стартувам со нова кариера си купувам играчи...Штом е време да играм утакница одам плеј меч и веднаш играта се исклучува.Решение :confused:?!!!!

Дали некој знае на кое копче се фрла голманот кога брани пенали? На фифа08 додека ја имав на стрелките се фрлаше на страна, а сега на фифа13 не сака... помош...

Дали некој знае на кое копче се фрла голманот кога брани пенали? На фифа08 додека ја имав на стрелките се фрлаше на страна, а сега на фифа13 не сака... помош...

На бројки. :D И јас во почетокот не знаев како треба да се наместат, мислам дека на бројките треба, 2-доле, 4-лево, 6-десно, 8-горе, така нешто мислам дека беа пробај, јас дека играм на лаптоп, ги немам тие бројки, па ги наместив горе на тие бројки :)

Стрелките на фифа08 на кои се движам се наместени на бројките 1,2,3,4 на фифа13 ама на нив се само движи голманот, не се фрла по топката

Играчите се движат на стрелките, исто така и голманот се движи на стрелките кога брани пенал, ама не се фрла, само се движи лево-десно, на бројките треба да се фрла, види намести ги контролите :)

Highest rated играчи на ФИФА 14 (треба некој да отвара тема и за тоа, демото ќе излезе на 10ти Септември)
1231538_431501846958376_2111106593_n.jpg

^ВАУ!Прво по која логика Меси два повеќе од Роналдо,второ од каде Ди Натале пред играчи како Робен,Мата,Озил,Хазард,Балотели....

^ВАУ!Прво по која логика Меси два повеќе од Роналдо,второ од каде Ди Натале пред играчи како Робен,Мата,Озил,Хазард,Балотели....

Од 13ката се мислам, рекоа нема да биде вака.

Пак ја инсталирав ФИФА.. И коа ќе идам кик оф.. ми с егаси играта..
Кое беше чарето?
--- надополнето: 4 септември 2013 во 17:00 ---
Кое беше чарето?

Ова се снајдов..
Некој да ми каже сеа контроли како се местат?

Кое беше чарето?
--- надополнето: 4 септември 2013 во 17:00 ---

Ова се снајдов..
Некој да ми каже сеа контроли како се местат?

Ај пробај овие фајлови копирај ги во Документс/Фифа 13/

Дечки еве како да ја инсталирате ФИФА 13/14 :)

Ако му треба на некој линк за да ја симне се знае по ПП ако имате прашања и сл. Пишете :)
Инаку нема потреба од кракови и сл. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom