Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа друже ако си играл 88минути пресинг што сакаш да им се случи?Избришав и јас сега. Да ти ебам играта да ти ебам. Со легиа варшава стигам во полуфиналелига на шампиони. Првата губам 2-1 од Баерн Минхен во гости. Дома 0-0 до 88 минута. Давам долг пас у празно и искачам еден на еден со Ноер. И нормално на раб од 16 се повредува мојот...
Па да беше вистина со скинат мускул и скинати лигаменти на колено ќе пробаше да даде гол, а не да се откаж. Да ти ебам глупата игра.
Аман бе , 4 месеца играм World Class , супер се држев со најјаките тимови во мечеви со ист број на звездички . Сега земав да играм кариера со Лестер , ПАРТАЛ ме прават најслабите . 5-6 утакмици изиграв . 2-3 формации пробав , абе не бива. Да напраам 4-5-1 ебаго ? кое е чарето ? или морам да се навикнам прво на стилот "low stars teams"?
Добро што е работава со фифава,ја спуштам од нет,и све убоо се уклучува,седи логото нели што е и одма излага од игра.Ја купив реков ај да не е до мене,ама ете пак исто прае,некое чаре?
Не отварате тема за 14ка, пред некој ден мислам сретнав на интернет слики како ќе изгледа. И кога излегвеше октомври месец?
Како да се направат контролите да бидат исти како во пес ?(користам тастатура)
Во сетингс најдов, ама никако да профункционираат, ставам да бидат D за шут, A за пас,итн. а спрема основните сетинзи на фифа тие се за движење нели. Кога ќе завршам со измените на копчињата, ништо не функционира, дури ни со бројките десно не ми се движи играчот, нити со WASD се движи, како да сум му ги избришал функциите.
Некое чаре?