FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ми треба помош и ако можи кажете побрзо ;)

Значи играчите кога барат нешто reset my wages што треба да се направи ? Одам во договорите му давам нов не прифаќа?Што е проблемот?

Значи играчите кога барат нешто reset my wages што треба да се направи ? Одам во договорите му давам нов не прифаќа?Што е проблемот?
Дај му поќе пари, не биди скржав

Дај му повеке пари и продужи му колку години бара ;)

Ја има ли по Скопјево и која е цената ако ја има ??? :D:D
http://www.zavvi.com/elysium.search?search=FIFA+2013

Провери ја странва, јас нарачувам за XBox од тука игри, секогаш се поефтини ама стигаат за месец и нешто... И причекај Monday Crush да имаат, ептен ефтино се фаќа тогаш :D

P.s. Free shipping имаш :D

De4ki ae ako sakajte pratite mi u PP link od proveren torrent :) nemam makedonski font sorry :)

Дечки RS дугменце на гејмпад? на фифа го барам има LS али ова шо ми е потребно RS за мавање финтичиња нигде неможам да го најдам ... :)

right stick
десен аналог
џизс
џизс ка дугмиња од 1 до 4 у превод коцка , круг , триаголник .... така го дава десниот аналог ако сфаќаш

Ви се дешава краш после прва сезона?

Да ми каже некој дали може да се игра онлајн и која верзија треба да ја симнам за онлајн? И ако има некој туторијал добар за на нет

Да ми каже некој дали може да се игра онлајн и која верзија треба да ја симнам за онлајн? И ако има некој туторијал добар за на нет
Да да, секако дека може.
Ќе си ја симнеш таа верзија преку Оригин и немаш криза :X3:

Ојдов во club transvers и си ги напрајв трансверите шо ги сакам, и све зачувани си се ако играм обична утакмица, ама ко ќе почнам кариера е тогаш си се враќа на оргиналот.. Има чаре да се реши ова?

Ојдов во club transvers и си ги напрајв трансверите шо ги сакам, и све зачувани си се ако играм обична утакмица, ама ко ќе почнам кариера е тогаш си се враќа на оргиналот.. Има чаре да се реши ова?
кога ќе почнуваш кариера стави на currently customised sqaud,а не на default

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom