Дај му поќе пари, не биди скржавДечки ми треба помош и ако можи кажете побрзо
Значи играчите кога барат нешто reset my wages што треба да се направи ? Одам во договорите му давам нов не прифаќа?Што е проблемот?
Дај му повеке пари и продужи му колку години бараДечки ми треба помош и ако можи кажете побрзо
Значи играчите кога барат нешто reset my wages што треба да се направи ? Одам во договорите му давам нов не прифаќа?Што е проблемот?
http://www.zavvi.com/elysium.search?search=FIFA+2013Ја има ли по Скопјево и која е цената ако ја има ???
џизс ка дугмиња од 1 до 4 у превод коцка , круг , триаголник .... така го дава десниот аналог ако сфаќашright stick
десен аналог
џизс
Да да, секако дека може.Да ми каже некој дали може да се игра онлајн и која верзија треба да ја симнам за онлајн? И ако има некој туторијал добар за на нет
може линк, дека стварно не знам за што ми зборишДа да, секако дека може.
Ќе си ја симнеш таа верзија преку Оригин и немаш криза
кога ќе почнуваш кариера стави на currently customised sqaud,а не на defaultОјдов во club transvers и си ги напрајв трансверите шо ги сакам, и све зачувани си се ако играм обична утакмица, ама ко ќе почнам кариера е тогаш си се враќа на оргиналот.. Има чаре да се реши ова?