М
Мартин^
Гостин
Точно така. Кракот не е среден.Не е багирана. Целата работа е до кракот. Кај секого различен проблем јавува.
Точно така. Кракот не е среден.Не е багирана. Целата работа е до кракот. Кај секого различен проблем јавува.
Да си ја купиш оригинал немаш да имаш никакви проблеми со играта, а овака пиратска верзија кој крак да го симнеш ќе ти почнат проблемите некое време.абе све уба беше тук наеднаш почна да заебават од ко ја инталирав она нована шо излезе со пач,Martin а како можам да средам сега,да најдам друг крак или....и дали знјш колку е сега да ја кумап оргинал цела?
Јас ја купив од тука и кејот ми стигна за 1 секунда. Е сега јас на 28ми кога излезе ја купив 1850денари. Сега гледам околу 1600 е т.е. 28евра.абе све уба беше тук наеднаш почна да заебават од ко ја инталирав она нована шо излезе со пач,Martin а како можам да средам сега,да најдам друг крак или....и дали знјш колку е сега да ја кумап оргинал цела?
не бе брат не ја земам само вака со клуч пиратска верија и клуч од оргинал глупо е,најубо е цела оргинал ама многу е пак 50е ево само клучов ако е 1600 тогас сигурно 50е е оргинал.Јас ја купив од тука и кејот ми стигна за 1 секунда. Е сега јас на 28ми кога излезе ја купив 1850денари. Сега гледам околу 1600 е т.е. 28евра.
Друже ти ги мешаш брзините.не бе брат не ја земам само вака со клуч пиратска верија и клуч од оргинал глупо е,најубо е цела оргинал ама многу е пак 50е ево само клучов ако е 1600 тогас сигурно 50е е оргинал.
Не е само цд,ево пример јас сега имам проблем со играва ми заебават она ко магла шо се појавуват и сега јас шо ако го купам тој клуч ко мене играва не ми е како по требит зш е ПИРАТСКА,а вака ја имас оргинал со све на нејзеДруже ти ги мешаш брзините.
Како може пиратска со клуч? Клучот е уствари лиценцата, а тоа дали ке имаш дома + ЦД, тоа е друга работа.
Исто така на тоа цд ке го имаш клучот што е најбитен. Али да дадам јас + 1400 денари само за обично цд - ЈОК
Зошто не можеш да ги разбериш работите?Не е само цд,ево пример јас сега имам проблем со играва ми заебават она ко магла шо се појавуват и сега јас шо ако го купам тој клуч ко мене играва не ми е како по требит зш е ПИРАТСКА,а вака ја имас оргинал со све на нејзе
Е уба работа имам земано полно на стим,а и купвено за пс2,ама ти викам дека е многу поубо да си ја иамс на цд цела како шо е и све си прајш а вака е со клучот само и тој клуч го редиш во пиратскава шо е,зато и ценава е доста ралична не е исто оргинл од цд и оргин кеј само.Зошто не можеш да ги разбериш работите?
Дали ке ја купеш преку Оригин, преку оваа страна или преку друга 5та, исто ти се фаќа. Со тој клуч што ќе го имаш што е единствен, тоа е твојата поддршка за ако евентуално имаш некој проблем со играта.
Исто така доколку имаш ЦД, ИСТО ТИ СЕ ФАЌА! Фајловите што ќе ги симнеш од официјалниот сервер на ЕА и во ЦД-то се сосема исти. Незнам зошто не сваќаш, едноставно е. Дали до сега имаш купено некаква игра? Гарантирам не
Не го редиш во пиратската во оригин го редиш и после си ја симнуваш оригинал играта без магла.Е уба работа имам земано полно на стим,а и купвено за пс2,ама ти викам дека е многу поубо да си ја иамс на цд цела како шо е и све си прајш а вака е со клучот само и тој клуч го редиш во пиратскава шо е,зато и ценава е доста ралична не е исто оргинл од цд и оргин кеј само.
Малиша .. пс2 тие од некоја локална продавница ги купуваше така .. убаво ти кажа човекот БЕЗ РАЗЛИКА ДАЛИ КЕ ЈА КУПИШ ОД ОРИГИН ИЛИ СО ЦД ИСТО ТИ Е ИСТИ ТИ СЕ ФАЈЛОВИТЕ СФАЌАШ ? ДАЛИ КЛУЧОТ КЕ ГО ИМАШ ВО ПАКОВКАТА ИЛИ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ КЕ ТИ ГО ДАДАТ ИСТО ТИ Е .. САМО ШТО СО ПАКОВКАТА ТИ НАПЛАЌААТ ЗА ЦД-ТО ПЛУС .. А ВАКА САМО ТИ ЗИМААТ ПАРИ ЗА КЛУЧОТ !Зошто не можеш да ги разбериш работите?
Дали ке ја купеш преку Оригин, преку оваа страна или преку друга 5та, исто ти се фаќа. Со тој клуч што ќе го имаш што е единствен, тоа е твојата поддршка за ако евентуално имаш некој проблем со играта.
Исто така доколку имаш ЦД, ИСТО ТИ СЕ ФАЌА! Фајловите што ќе ги симнеш од официјалниот сервер на ЕА и во ЦД-то се сосема исти. Незнам зошто не сваќаш, едноставно е. Дали до сега имаш купено некаква игра? Гарантирам не
УпсBlack Knight да не го згреши човекот за цитирање?