FIFA 13

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ја избришав.Толку,досадно ми стана веќе.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.957
Избришав и јас сега. Да ти ебам играта да ти ебам. Со легиа варшава стигам во полуфиналелига на шампиони. Првата губам 2-1 од Баерн Минхен во гости. Дома 0-0 до 88 минута. Давам долг пас у празно и искачам еден на еден со Ноер. И нормално на раб од 16 се повредува мојот...
Па да беше вистина со скинат мускул и скинати лигаменти на колено ќе пробаше да даде гол, а не да се откаж. Да ти ебам глупата игра.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Избришав и јас сега. Да ти ебам играта да ти ебам. Со легиа варшава стигам во полуфиналелига на шампиони. Првата губам 2-1 од Баерн Минхен во гости. Дома 0-0 до 88 минута. Давам долг пас у празно и искачам еден на еден со Ноер. И нормално на раб од 16 се повредува мојот...
Па да беше вистина со скинат мускул и скинати лигаменти на колено ќе пробаше да даде гол, а не да се откаж. Да ти ебам глупата игра.
Епа друже ако си играл 88минути пресинг што сакаш да им се случи? :D
Сигурно доле многу многу не ја загледуваш линијата што се празни т.е. нивната сила.
Мене така играчи ми се имаат повредувано уште 30та мин.
Пример со Нани ја фаќам топката од мој 16. И пошто е брз фурам, фурам напред цело време спринт и фактички после половина терен силата му е при крај, и неколку пати така имам продолжено да трчам до нивни 16 за да наткренам и играчот се повредува, што е нормално. А 30та минута е :D
Е сега како што кажа, пошто била 88ма мин. дестинацијата што еден играч може да ја истрча е многу мала, така што многу почесто се повредуваат. Доколку не си држел на спринт, немало да се повреди.

B

Blade Torch

Гостин
Аман бе , 4 месеца играм World Class , супер се држев со најјаките тимови во мечеви со ист број на звездички . Сега земав да играм кариера со Лестер , ПАРТАЛ ме прават најслабите . 5-6 утакмици изиграв . 2-3 формации пробав , абе не бива. Да напраам 4-5-1 ебаго ? кое е чарето ? или морам да се навикнам прво на стилот "low stars teams"?

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Аман бе , 4 месеца играм World Class , супер се држев со најјаките тимови во мечеви со ист број на звездички . Сега земав да играм кариера со Лестер , ПАРТАЛ ме прават најслабите . 5-6 утакмици изиграв . 2-3 формации пробав , абе не бива. Да напраам 4-5-1 ебаго ? кое е чарето ? или морам да се навикнам прво на стилот "low stars teams"?
Одбраната е голем проблем во оваа Фифа, според мене...
Не толку до играчите, колку до самиот гејмплеј. Јас секогаш почнувам со 4-4-1-1, со тоа што мораш да имаш квалитетен голман, квалитетни цд, бековите не да бидат некои ниски и брзи и офанзивно ориентирани, туку јаки и високи, за да можат топки да одземаат. Средина, крилата ми се брзи, двајцата везисти ги комбинирам секојпат, едниот креатор, другиот подефанзивен(гледај секогаш да биде некој голем, јак, по можност црња :D). Добар плеј со одлична техника и контрола на топка, а за напагач по твој избор, можеш да земеш голем, што добро се гради и брца голови со глава а можеш и некој низок, што растура еден на еден...мислам дека и така и така ке ти успее.
Само пази, во некои тимови еднставно нема да ти оди, незнам од која причини. Јас на пример, со Реал примив 7 гола од таму некои од шпанска лига, а каков само тим имав направено, све играчишта...а го презедов КПР сеа пред некое време и од зона на испагање ги направив мегу најдобрите, се пласирав и во ЛШ...
Исто сум приметил дека кога ке донесеш нов дефанзивец често се дешава да не се уклопи, без разлика што е далеку подобар од тие што ги имаш...Обично после првата сезона со некој клуб, секад купувам нов дц, ептен квалитетен, ама некако не му иде, се гледа тоа и во гејмплејот, а се гледа и по рејтинзи...
Ако играм со мала екипи, со големите секогаш почнувам со 5-4-1, нема некоја, многу е слични на 4-4-1-1, само со дефанзивец екстра, а напагачот ке треба малку повеке сам да работи, или по крила да напагаш.

B

Blade Torch

Гостин
:pos::pos:

Прв пат во животот на мое фифа играње вака си збрцува компјутерот автогол . Сент леџер од ирска сакаше да ја врати на голманот , ама малце силно му ја пушти , и топката помина покрај голманот ( не успеа да ја смири ) и влезе во мрежата :pos:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Добро што е работава со фифава,ја спуштам од нет,и све убоо се уклучува,седи логото нели што е и одма излага од игра.Ја купив реков ај да не е до мене,ама ете пак исто прае,некое чаре?

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Добро што е работава со фифава,ја спуштам од нет,и све убоо се уклучува,седи логото нели што е и одма излага од игра.Ја купив реков ај да не е до мене,ама ете пак исто прае,некое чаре?
Оригиналка купи ? :D

Член од
14 јуни 2013
Мислења
5
Поени од реакции
4
Moze li na ova fifa 13 da se update i da gi ima igracite kako sto se realno vo timovite .. Link ako moze...o_O

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не отварате тема за 14ка, пред некој ден мислам сретнав на интернет слики како ќе изгледа. И кога излегвеше октомври месец?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не отварате тема за 14ка, пред некој ден мислам сретнав на интернет слики како ќе изгледа. И кога излегвеше октомври месец?
27ми септември. Пиратерија би требало месец два покасно.
Јас планирам ова да ја купам оргинал,, ќе видиме како ќе биди на крајот

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.798
Како да се направат контролите да бидат исти како во пес ?(користам тастатура)

Во сетингс најдов, ама никако да профункционираат, ставам да бидат D за шут, A за пас,итн. а спрема основните сетинзи на фифа тие се за движење нели. Кога ќе завршам со измените на копчињата, ништо не функционира, дури ни со бројките десно не ми се движи играчот, нити со WASD се движи, како да сум му ги избришал функциите.

Некое чаре?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Како да се направат контролите да бидат исти како во пес ?(користам тастатура)

Во сетингс најдов, ама никако да профункционираат, ставам да бидат D за шут, A за пас,итн. а спрема основните сетинзи на фифа тие се за движење нели. Кога ќе завршам со измените на копчињата, ништо не функционира, дури ни со бројките десно не ми се движи играчот, нити со WASD се движи, како да сум му ги избришал функциите.

Некое чаре?
Пастирај го фајлов во Докуметс/Фифа 13

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ако ви стана досадна фифа стајте го коментаторот на шпански.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.045
Поени од реакции
1.990
Пес фан сум али сликава е предобра, само не можев да ја најдам темава со 14-ката па ќе постирам тука.

Kajgana Shop

На врв Bottom