FIFA 12

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Имам еден проблем напрајв кариера и све добро, завршив 1 во сериа а и ко сигнав до 1 Јули 2012 играва сама се исклучвит.. Кракот нешто заебават или што е?

Имам еден проблем напрајв кариера и све добро, завршив 1 во сериа а и ко сигнав до 1 Јули 2012 играва сама се исклучвит.. Кракот нешто заебават или што е?
Еве јас и втората сезона ја почнав, нема никакви проблеми.

Играм до 2022 и никаков пролбме не доживеав.

http://en.wikipedia.org/wiki/Joystick

Зашто викате џестик, ПОБОГУ?!

jackie-chan-meme.png

Изиграв две утакмици на про, засега задоволен. Треба само да се вратам во фифа-форма, последната со ја играв беше 08. Некои совети за напад, одбрана?

Јас сум многу глуп и барам помош од вас, а однапред фала секако....инсталирам и ми излегува Error - origin is not installed, and is required to play your game, please reinstall....а мене тоа ужасно ме курчи, зошто пробав неколку пати и пак истото...чаре? бтњ нема крак мак тие работи на цдеава...ако се најде некој да помогне, има пиво.

Испадна бе некој лаг фикс или тешко ? :( ставив тоа и на процесорот пририоритет high се игра али не е тоа на моменти пак зафркава и нервира.

На крајот на сезоната добиваш ли понуди од други клубови да ги водиш?
И баш е интересно ова transfer deadline day :D

Испадна бе некој лаг фикс или тешко ? :( ставив тоа и на процесорот пририоритет high се игра али не е тоа на моменти пак зафркава и нервира.

Абе стави ги перформансите на LOW. Јас кај мене иако на HIGH воопшто не ми кочи, кога ке ги ставам на LOW, гејмплејот е ЗНАЧИТЕЛНО побз, да неречам, негледам НИКАКВА разлика во графиката кога е на low.

И јас играм со Челзи кариера, моментално сум 3ти и почнав со Челзи чисто онака да видам што како е во менаџер моудот за да го совладам убаво па после почнува предизвикот со мали екипи.
Инаку играм на тастатура, на профешнал и ме тепаат сега за сега, но рака на срце и многу малце играм немам време, планирам секако заладува да седнам повеќе да киснам бидејќи има на што да трошам време :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom