FIFA 12

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Имам еден проблем напрајв кариера и све добро, завршив 1 во сериа а и ко сигнав до 1 Јули 2012 играва сама се исклучвит.. Кракот нешто заебават или што е?

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Имам еден проблем напрајв кариера и све добро, завршив 1 во сериа а и ко сигнав до 1 Јули 2012 играва сама се исклучвит.. Кракот нешто заебават или што е?
Еве јас и втората сезона ја почнав, нема никакви проблеми.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Играм до 2022 и никаков пролбме не доживеав.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.032
Изиграв две утакмици на про, засега задоволен. Треба само да се вратам во фифа-форма, последната со ја играв беше 08. Некои совети за напад, одбрана?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.465
Јас сум многу глуп и барам помош од вас, а однапред фала секако....инсталирам и ми излегува Error - origin is not installed, and is required to play your game, please reinstall....а мене тоа ужасно ме курчи, зошто пробав неколку пати и пак истото...чаре? бтњ нема крак мак тие работи на цдеава...ако се најде некој да помогне, има пиво.

М

Мартин`

Гостин
Испадна бе некој лаг фикс или тешко ? :( ставив тоа и на процесорот пририоритет high се игра али не е тоа на моменти пак зафркава и нервира.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
На крајот на сезоната добиваш ли понуди од други клубови да ги водиш?
И баш е интересно ова transfer deadline day :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Испадна бе некој лаг фикс или тешко ? :( ставив тоа и на процесорот пририоритет high се игра али не е тоа на моменти пак зафркава и нервира.
Абе стави ги перформансите на LOW. Јас кај мене иако на HIGH воопшто не ми кочи, кога ке ги ставам на LOW, гејмплејот е ЗНАЧИТЕЛНО побз, да неречам, негледам НИКАКВА разлика во графиката кога е на low.

A

Auditore

Гостин
И јас играм со Челзи кариера, моментално сум 3ти и почнав со Челзи чисто онака да видам што како е во менаџер моудот за да го совладам убаво па после почнува предизвикот со мали екипи.
Инаку играм на тастатура, на профешнал и ме тепаат сега за сега, но рака на срце и многу малце играм немам време, планирам секако заладува да седнам повеќе да киснам бидејќи има на што да трошам време :)

Cataclysm

Член од
2 февруари 2009
Мислења
223
Поени од реакции
647
Кратко прашање да не симнувам за џабе.
Ќе иде играва на Celeron 430 оверклокиран на 2.3 GHz, nVIDIA GeForce 210 1GB DDR3 и 1,5 GB RAM?

Kajgana Shop

На врв Bottom