Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Штета што ќе останеме без квалитетен шпиц целава полусезона.

Само овие коментарите не ми се свиѓаат, али ајде да оставиме времето да покаже.

- Ibricicu je bitno da ima dobrih kafana u gradu, bice najcesci gost nocnih klubova.
- On se gurao i u Sarajevo, lično sam ga vidio u gradu sa menadžerom prije jednu 20 dana. Navodno je navijač Sarajeva, ali ga nismo htjeli. Postao je teška prevara, baš je ''are you player?''.
-Nije on navijac Sarajeva, taj je navijac nocnih klubova i tuca.
- Buraz mu je prije par godina odlezao zbog frke u Sanskom Mostu, on prebio lika na mrtvo ime, a buraz umjesto njega uzeo krivicu da ovaj nebi sjebao karijeru.
- Da prebili covjeka od 40 godina koji je bio u njegovom klubu, napravio je smrtni grijeh tako sto je laktom oborio pepeljaru.

Само овие коментарите не ми се свиѓаат, али ајде да оставиме времето да покаже.

- Ibricicu je bitno da ima dobrih kafana u gradu, bice najcesci gost nocnih klubova.
- On se gurao i u Sarajevo, lično sam ga vidio u gradu sa menadžerom prije jednu 20 dana. Navodno je navijač Sarajeva, ali ga nismo htjeli. Postao je teška prevara, baš je ''are you player?''.
-Nije on navijac Sarajeva, taj je navijac nocnih klubova i tuca.
- Buraz mu je prije par godina odlezao zbog frke u Sanskom Mostu, on prebio lika na mrtvo ime, a buraz umjesto njega uzeo krivicu da ovaj nebi sjebao karijeru.
- Da prebili covjeka od 40 godina koji je bio u njegovom klubu, napravio je smrtni grijeh tako sto je laktom oborio pepeljaru.
Па голема работа, не е единствен,а бога ми и овие стариве играчи не им е страно ова. Така да таман одлично ќе се вклопи во тимот.

Логично е да го избере Вардар поради промениве и амбициите, али не верувам да се враќа тука.

Tricko prirodna pozicija mu e levo krilo, ama mozhi da igrat i desno ako se sekjavam dobro LS igrashe za Apoel na taa pozicija i postigna gol protiv Shakhtar. :D

Пологично е да го одбере Работнички бидејќи ќе му дадат отворен договор со кој ќе може да си оди кога сака.
Не ни треба на нас, само од една причина која сум ја повторил многу пати.
Ни требаат играчи кои подолг период ќе останат кај нас, а Тричко сигурно не е еден од нив, бидејќи и да дојде кај нас ќе сака да си оди во лето и никаков ќар ќе немаме од него.

^^ Е бар за таквите пациенти сега сме лек!Или стај потпис на три години или гитла!Се слагам дека несмееме да изиграваме прифатилиште за бездомници,па макар бил Тричковски или Пандев.Да си ја одржат формата пола сезона кај нас па после гас од Вардар без никаква оштета,а се тоа на штета на тој што има повеќегодишен договор а немаоже да игра,да биде во форма баш ради такви падобранци!

Па и Ибричиќ гледам дека не е нешто за останување. Дал изјава дека им се нудел на Хајдук за безпари да игра до лето, тренерот не го сакал.

Па и Ибричиќ гледам дека не е нешто за останување. Дал изјава дека им се нудел на Хајдук за безпари да игра до лето, тренерот не го сакал.

Некаде пишуваше дека договорот му е 6 месеци + 2 год. Трансферот ќе се реализира на лето ако задоволи.

Го шутнале Ќумбето, а Стојчевски е пратен на позајмица во Тетекс.
Прилично изненадувачки, Талалај сеуште останува на подготовките и во наредните денови ќе биде донесена одлука за него.
Не ја гледам поентата да се донесе уште еден играч во средината, кога во моментов имаме еден куп играчи во тој дел од теренот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom