Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Го шутнале Ќумбето, а Стојчевски е пратен на позајмица во Тетекс.
Прилично изненадувачки, Талалај сеуште останува на подготовките и во наредните денови ќе биде донесена одлука за него.
Не ја гледам поентата да се донесе уште еден играч во средината, кога во моментов имаме еден куп играчи во тој дел од теренот...
Iskreno mozhi da se donese uste 1 igrach vo sredina, samo ne od kalibrot na Talalaj ;)

Како да не читаат управиве :D уштре Прибакот да остане и да ни донесат класа шпиц и задоволни сме зимово :D мада не верувам дека ке донесат уште некој фудбалер, ке го потпишат Талалај на 6 месеци сигурно

Како да не читаат управиве :D уштре Прибакот да остане и да ни донесат класа шпиц и задоволни сме зимово :D мада не верувам дека ке донесат уште некој фудбалер, ке го потпишат Талалај на 6 месеци сигурно

Jas se mislam tricko ke go potpisat :)

Па и Тричко не е лоша опција, може шпиц да го играме во тандем со Блажевски, двајцата брзи, продорни, со добра техника, лом ќе направат во нашево првенство.. Ќе видиме дали ќе донесат уште некој, ја мислам дека босанецов беше последно засилување, да видиме сега како ќе ги уклопат играчите, иначе имаме солиден состав.. Утре продолжуваме со пријателските, играме со Гуижу Рене од 14:00

Сосема очекувано Ацевски е даден на позајмица, овојпат во Силекс. Мислам дека е крајно време да покаже што знае. Реално досега каде и да го позамуваат немал неои спектакуларни настапи кои би придонеле да го задржат на подолг рок...

Уште за Адемовиќ нема никакви вести, дали го избркаа или не, господ знае :toe:

Ajде,кој сака нека се пријави :)
1000 еур плата ,за бонуси со газдата таа работа :)
lllll.png

Изгледа за Сенад е огласот,мора да му течи стаж

Нели сме АД веќе и сме во приватна сопственост? Која е потребата од објавување огласи? Мене уште ми е матна купопродажбата, и уште сум убеден дека заради тоа паузиравме лани од европа.

Талалај ако го потпишат ќе го потпишат само за алиби кога ќе му ја шибнат клоцата на русинот.

многу е лош стримов или кај мене нешто зеза?

HD ли очекувавте вие ?
Фул ха-де, ај кога ќе пишувате саркастични коментари пазете малце да не испаднете малце како глупи. Претходните утакмици барем имињата на тимовите се читаа.
st.jpg
Ако не си ги прател претходните пријателски фала богу дека ќе ти биде чудно што прашувам. Да претходните уткамици стримот ХД беше во споредба со ова денес.:tapp:

Фул ха-де, ај кога ќе пишувате саркастични коментари пазете малце да не испаднете малце како глупи. Претходните утакмици барем имињата на тимовите се читаа.
Прегледај го приврзокот 114102
Ако не си ги прател претходните пријателски фала богу дека ќе ти биде чудно што прашувам. Да претходните уткамици стримот ХД беше во споредба со ова денес.:tapp:
Ако не ти одговар ќе исклучиш како мене и завршена работа.

Прегледај го приврзокот 114102
Биди ти малце паметен и малце реален, до лани незнаевме ни дали воопшто се играат овие пријателски, пошто никаде во живо резултат нема и не се заведени дека играат тебе ти сметала снимката, од магаре на коњ, чекај малце?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom