Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Нели во 16 по наше се играше утакмицава? Се токмев да ја гледам на крај :pusigo:
Како изигра Ибро?

Само да не искочи со него на крај, позајмицата до Јуни, и да му ја здува негде за Европските утакмици во Јули[DOUBLEPOST=1423668893][/DOUBLEPOST]

Не изглдав ни една утакмица до сега, се во работно време ги играат... Позитивно е тоа што се уште немаме примено гол, и секако 4 победи не се незначителни. Сепак, кога ќе се вратат на нивите во Македонија ќе гледаме други изданија...

Нели во 16 по наше се играше утакмицава? Се токмев да ја гледам на крај :pusigo:
Како изигра Ибро?

Само да не искочи со него на крај, позајмицата до Јуни, и да му ја здува негде за Европските утакмици во Јули
Она што го приметив (15-20 минути гледав баш од кога влезе) е дека планот им е да игра во средина како заднњи везни. Претпоставував дека ќе биде така зошто за ова време додека не играл во Русија има изгубено и брзина и експлозивност. Ма да знае да загради топка тешко му се зима а и секогаш го наоѓа правото решение каде да ја додаде, не му приметив лош пас ма да и дека се слушаа гласови од овие што ја гледаат утакмицата ми дојде како ептен да ужива доверба и сите да се воудушевени од него по коментарите „Браво Ибро“, „Ајде Ибро“, аплаузи кога ќе ја подаде до најблискиот. Муабетот ми е што ептен се поставени према него како ѕвезда и не ми се дооаѓа.

Ако игра во средината значи не мора да се секираме некој да биде изоставен во нападот, туку сега имаме играчи кои ќе можат да одговорат на сите тактички замисли што ќе ги бара од нив тренерот.

Стримот беше ужас и исклучив. Се дешаваше 30-40 секунди да тера па да врати 25 секунди назад и се изнервирав. Е сега може да се коментира кога кажав дека ужас беше стримот а не кога прашав дали така е кај сите. Е форум за тоа е кога ќе праша некој да му се одговори а дали сум барал ха де стрим.

Последно уредено:
Јас би го играл лажна 9ка или него или Дашјан, кога веќе немаме асален напаѓач. :)[DOUBLEPOST=1423683379][/DOUBLEPOST]
Она што го приметив (15-20 минути гледав баш од кога влезе) е дека планот им е да игра во средина како заднњи везни. Претпоставував дека ќе биде така зошто за ова време додека не играл во Русија има изгубено и брзина и експлозивност. Ма да знае да загради топка тешко му се зима а и секогаш го наоѓа правото решение каде да ја додаде, не му приметив лош пас ма да и дека се слушаа гласови од овие што ја гледаат утакмицата ми дојде како ептен да ужива доверба и сите да се воудушевени од него по коментарите „Браво Ибро“, „Ајде Ибро“, аплаузи кога ќе ја подаде до најблискиот. Муабетот ми е што ептен се поставени према него како ѕвезда и не ми се дооаѓа.

Ако игра во средината значи не мора да се секираме некој да биде изоставен во нападот, туку сега имаме играчи кои ќе можат да одговорат на сите тактички замисли што ќе ги бара од нив тренерот.

Стримот беше ужас и исклучив. Се дешаваше 30-40 секунди да тера па да врати 25 секунди назад и се изнервирав. Е сега може да се коментира кога кажав дека ужас беше стримот а не кога прашав дали така е кај сите. Е форум за тоа е кога ќе праша некој да му се одговори а дали сум барал ха де стрим.
Нема врска дека е ради неспремнсот, туку во Русија и во Турција го вратиле поназад на оваа позиција.

да се позанимавам малце додека да ми почне Менталист.

Фичо ( у старата форма )

Тричко - Дашјан - Радески​

Остоја - Ибро​

Попов - Грне - Тане - Хамба​

Томе​

Клупа: Павловиќ, Дади, Силјаноски, Глишиќ, Глигоров, Спироски, Серафимовски, Блажевски, Јове, Дарко Чурлинов, Влатче - колку да ја разубавува екипата, Минчето на Чкембари, и Д.Велкоски ќе го земев ама некако не ми се растура штоперското дуо, а во средина не доаѓа у обзир покрај Остоја и Ибро, а таков талент не иде на клупа да седи. Сигурно уште некој има за на клупа што не ми текнува.

Шеф на стручен штаб: Илчо Ѓорѓиевски
На овие погоре што ги набројав, само психопат како Илчо може да ги држи под контрола, не дека го обожавам.

И нека дојде Бате или Стеауа :D

Фичо ( у старата форма )

Остоја - Ибро​

Томе​

Клупа: Павловиќ, Дади, Силјаноски, Глишиќ, Глигоров, Спироски, Серафимовски, Блажевски, Јове, Дарко Чурлинов, Влатче - колку да ја разубавува екипата, Минчето на Чкембари, и Д.Велкоски ќе го земев ама некако не ми се растура штоперското дуо, а во средина не доаѓа у обзир покрај Остоја и Ибро, а таков талент не иде на клупа да седи. Сигурно уште некој има за на клупа што не ми текнува.

На овие погоре што ги набројав, само психопат како Илчо може да ги држи под контрола, не дека го обожавам.

Па и не ти е толку неостварлив составов, лесно може да се склопи.
На Остоја му истекува договорот мислам летоска, Радески највероајтно не иде нигде, и летоска вероајтно помалку пари ќе бараат, па лесно може за 100тина илјади евра да им го земеме.
Е сеа јас би место Тричко да си остане Блажевски, пошо овој ем многу пари ќе бара, а и сигурно ќе се куропеца па ќе чека да види негде друга понуда во Европа па псоел да дојде кај нас, а и не заслужува после потегот што го направи уште како копиљ да игра пвоторно во Вардар.
Фичо тешко у старата форма да се врати, а напаѓач некој центарфор, јас сум за Јове ако веќе зимаме некој наш. Одличен играч, корпулентен прав убиец, иако знаеше да се изглупира со некој промашувања на зицери. Али знае и да прими топка да ја задржи да нарпави вишок и да ја продолжи до друг слободен играч. Е ако е некој странец вака неам некој на радар што би рекол тој е добар за во Вардар, али некој Панчев нов во ваков состав би ни завршил голема работа.
Е за клупата Павловиќ е ок, меѓутоа Дади и не верувам дека би прифатил да се врќаа назад и да дреме на клупа, а во грчка си игра прва постава бар што глеав пред некое време податоци а и солиден му е клубот така да мислам одпаѓа.
ОД останаите повеќето ги имаме во составот.
И за тренер не би се сложил, мислам дека би можеле да пробаме Сафет Сушиќ да го донесеме.

На Остоја му истекува договорот мислам летоска, Радески највероајтно не иде нигде, и летоска вероајтно помалку пари ќе бараат, па лесно може за 100тина илјади евра да им го земеме.
Е сеа јас би место Тричко да си остане Блажевски, пошо овој ем многу пари ќе бара, а и сигурно ќе се куропеца па ќе чека да види негде друга понуда во Европа па псоел да дојде кај нас, а и не заслужува после потегот што го направи уште како копиљ да игра пвоторно во Вардар.
Фичо тешко у старата форма да се врати, а напаѓач некој центарфор, јас сум за Јове ако веќе зимаме некој наш. Одличен играч, корпулентен прав убиец, иако знаеше да се изглупира со некој промашувања на зицери. Али знае и да прими топка да ја задржи да нарпави вишок и да ја продолжи до друг слободен играч. Е ако е некој странец вака неам некој на радар што би рекол тој е добар за во Вардар, али некој Панчев нов во ваков состав би ни завршил голема работа.
Е за клупата Павловиќ е ок, меѓутоа Дади и не верувам дека би прифатил да се врќаа назад и да дреме на клупа, а во грчка си игра прва постава бар што глеав пред некое време податоци а и солиден му е клубот така да мислам одпаѓа.
И за тренер не би се сложил, мислам дека би можеле да пробаме Сафет Сушиќ да го донесеме.
Ама замисли го стариот Фичо во вакви играчи позади себе :D Он со Лико и Петров на крила изрешета све живо и диво, со овие и што сакаме да ги имаме би давал по шест гола ко на шала.

може да се ископа и некоа заебан напаѓач. Клео бразилецот што играше у Партизан, сега мислам у Кина игра, гарант за многу големи пари игра таму. Да се пуштат у акција копуциве што се у управа па да најдат некој таков додека е у подем.
Мишел Платини е sверотиња. Кога игравме со Софиа, гзот ни го искина. Само @Vardarecc беше у контакт со него па ако сака да ни каже има ли абер од него :icon_lol:

Ја па сум строго за македонски тренер, некој што знае искусил на какви ораници се игра нашево првенство. Илчо беше доктор за такви. Скоро цела сезона у Ѓорче на нивана лагано и сигурно си го добиваше сите. Со Кемалот игравме една утакмица со Тетекс прошла сезона во Ѓорче, и со играч повеќе од 2-0 ни направија 2-2. А колку само беа за греота Тетекс.
Замисли да треба со Кемалот една полусезона да изиграме на терен ко Ѓорче. Готово пепел, ќе не испадне.
Затоа сум за наш. А имаше избор, Чеде, Костов, Ѓоко, ама блондинкана засмрдена ништо сега за сега не може да ја тргне од кај нас.

@Mr.X Која желба ти е овој Радески, мислам дека малку ти фали да отидеш 1 година да поработиш во Катар и да дојдеш да го купиш :icon_lol:

@Чичко Кумплунг Не зафркавај па Папе да не доаѓа од некоја светска сила, од Босна е, исти се како нас и тие сиротици добро упатен е за балакнскиов фудбал, наш менталитет, а мислам дека сварно е добар тренер иако со Босна доживеа дебакл би рекол во Бразил. Според мене има квалитет да ни донесе нешто ново што би можело да не доведе до голем успех. Плус и не е многу скап, според некој инфроамции во Босна зимал 10 000 евра, за кај нас мислам дека со 15че сигруно би прифатил да дојде.
Инаку ај една информација да споделам, разбрав дека го меркале Чеде за од летоскја, а на Кемал му се спремало метлата, е сеа проблем е што Чеде е расакран со пола од овие играчи што ги донесоа. Па којзнае какво расположение би владеело во тимот.[DOUBLEPOST=1423701446][/DOUBLEPOST]
@Mr.X Која желба ти е овој Радески, мислам дека малку ти фали да отидеш 1 година да поработиш во Катар и да дојдеш да го купиш :icon_lol:
Абе чим Липовина го препознавме тоа е доволен доказ за нашите способности како скаути, само штета што нејаќшт да послушаат овие.
Според мене он е со Дарко Велкоски, последниоте екстра таленти што играле во нашево првеснтов, Дарко не успе да избега со време надвор, и ете тука кај нас се повеќе се дебелее и не му ја мари многу многу на начинот на живот.
Додека овој со време ако го земем и ако позади него има вакви припреми, и оргазниран клуб, јас мислма дека многу може да добиеме и како играч а посел и од трансфер негов.
За работа Катар не би завршил работа, ама УСА да идам едан година и да работам три работи ваљда ќе успеам да соберам да ја палтам оштетата.. :)

Последно уредено:
Сафет и Ибро,тие две имиња не се ставаат у иста реченица па камо ли у ист тим.Крвни непријатели се од светското у Бразил па навака.Знам Ибро имаше изјави дека Папе е мртов за него а причината и не ја знам баш иако мислам дека заради тоа што не го пушти ни минута во игра у Бразил.Иначе кога сме кај младите таленти од нашава лига,освен што се форсираат Радески и Велковски подолго време веќе,колку од вас знаеја за потенцијалите на Аврамовски,Сулејманов,Зајков,Шишко...??? :-) Нејсе,споредмене во блиска иднина треба да се усмериме кон српскиот пазар,особено ОФК и Рад.Располагаат со страшни таленти а криза велика :-) Исто може да се проба и од Локомотива Загреб,пола тим на Ријека е од нив,па еве до кај стигнаа.

Јас за напаѓач сериозно би го прател овој

adriano-leite-ribeiro2.jpg

Само што потпиша на 6 месеци за Ле Харв во втората француска лига што значи преговори може да се почне со него уште од сега за наредната сезона. Е сега нормално би чекал да видам дали има шанси да се врати малку од малку у форма ама ова е баш она што фали. Име, искуство, инстинкт за гол и најважното на овој има што да му понудиме - шанска да игра пак во ЛШ и да биде забележан. Мислам дека и те како би гризел, да паднеш од коњ на магаре не е лесно така да и те како може да се поклопат коцките со него. Е сега за ова да биде треба да сме брзи, значи после 3-4 утакмци да се донесе одлука и да се збрка тогаш за да не ни го лапне некој пред нос...[DOUBLEPOST=1423708675][/DOUBLEPOST]
@Чичко Кумплунг Не зафркавај па Папе да не доаѓа од некоја светска сила, од Босна е, исти се како нас и тие сиротици добро упатен е за балакнскиов фудбал, наш менталитет, а мислам дека сварно е добар тренер иако со Босна доживеа дебакл би рекол во Бразил. Според мене има квалитет да ни донесе нешто ново што би можело да не доведе до голем успех. Плус и не е многу скап, според некој инфроамции во Босна зимал 10 000 евра, за кај нас мислам дека со 15че сигруно би прифатил да дојде.
Инаку ај една информација да споделам, разбрав дека го меркале Чеде за од летоскја, а на Кемал му се спремало метлата, е сеа проблем е што Чеде е расакран со пола од овие играчи што ги донесоа. Па којзнае какво расположение би владеело во тимот.[DOUBLEPOST=1423701446][/DOUBLEPOST]
Абе чим Липовина го препознавме тоа е доволен доказ за нашите способности како скаути, само штета што нејаќшт да послушаат овие.
Според мене он е со Дарко Велкоски, последниоте екстра таленти што играле во нашево првеснтов, Дарко не успе да избега со време надвор, и ете тука кај нас се повеќе се дебелее и не му ја мари многу многу на начинот на живот.
Додека овој со време ако го земем и ако позади него има вакви припреми, и оргазниран клуб, јас мислма дека многу може да добиеме и како играч а посел и од трансфер негов.
За работа Катар не би завршил работа, ама УСА да идам едан година и да работам три работи ваљда ќе успеам да соберам да ја палтам оштетата.. :)

Значи не го разбирам овој муабет со трансфери. Аман веќе дајте да се направи тим за ЛШ јебеш трансфери. Самс има доволно пари не му е дојдено до купи продај, он сака успех па макар и само купи да прави. Сфатете дека наша стратегија треба да е успех во европа и титули дома а потоа вакви ко радевски сами ќе си доаѓаат. Ако не се лажам на него му завршува договорот на лето, ако вардар си е шампион и има шанса да игра во ЛШ зошто да не дојде?

Последно уредено:

Фичо ( у старата форма )

Остоја - Ибро​

Томе​

Добар тим. Ми се свиѓа морам да признаам(y) Кој е овој Минчето на Чкембари само не знам:toe:
Остоја продужи уште на две години во Висла.
Сушиќ и Ибро не доаѓаат во заедничка комбинација. Ибричиќ ради него се откажал од репрезентација на Босна.[DOUBLEPOST=1423732433][/DOUBLEPOST]
.
Мишел Платини е sверотиња. Кога игравме со Софиа, гзот ни го искина. Само @Vardarecc беше у контакт со него па ако сака да ни каже има ли абер од него :icon_lol:

Затоа сум за наш. А имаше избор, Чеде, Костов, Ѓоко, ама блондинкана засмрдена ништо сега за сега не може да ја тргне од кај нас.
Летоска им го понудиле Мишел Платини како опција на нашиве, а легендиве шо ги иаме им порачале да ни ги заебеваат:pos: После он потпиша за Славија Софија, ама глеам зимово си отишол од таму.
Јас сум Чеде да го приберат. И он е психопата исто... има да ги дига на клоци селендриве шо ни се накотија во тим, и мислат Господ за муда го фатиле ако зимаат 10-15.000 евра и можат што сакаат да праат!

Последно уредено:

Фичо ( у старата форма )

Остоја - Ибро​

Томе​

Детево само да продолжи правилно да се развива, може да стане играчиште од светски ранг. Паметен потег направи што отиде во Германија. Само ако напредува како што треба, тешко таа работа да го видиме во Вардар, чекор назад за него би било негово враќање тука.

@Mr.X На Радески летово му истекува договорот, така да ако го земеме ќе го земеме без пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom