@Чичко Кумплунг Не зафркавај па Папе да не доаѓа од некоја светска сила, од Босна е, исти се како нас и тие сиротици добро упатен е за балакнскиов фудбал, наш менталитет, а мислам дека сварно е добар тренер иако со Босна доживеа дебакл би рекол во Бразил. Според мене има квалитет да ни донесе нешто ново што би можело да не доведе до голем успех. Плус и не е многу скап, според некој инфроамции во Босна зимал 10 000 евра, за кај нас мислам дека со 15че сигруно би прифатил да дојде.
Инаку ај една информација да споделам, разбрав дека го меркале Чеде за од летоскја, а на Кемал му се спремало метлата, е сеа проблем е што Чеде е расакран со пола од овие играчи што ги донесоа. Па којзнае какво расположение би владеело во тимот.[DOUBLEPOST=1423701446][/DOUBLEPOST]
Абе чим Липовина го препознавме тоа е доволен доказ за нашите способности како скаути, само штета што нејаќшт да послушаат овие.
Според мене он е со Дарко Велкоски, последниоте екстра таленти што играле во нашево првеснтов, Дарко не успе да избега со време надвор, и ете тука кај нас се повеќе се дебелее и не му ја мари многу многу на начинот на живот.
Додека овој со време ако го земем и ако позади него има вакви припреми, и оргазниран клуб, јас мислма дека многу може да добиеме и како играч а посел и од трансфер негов.
За работа Катар не би завршил работа, ама УСА да идам едан година и да работам три работи ваљда ќе успеам да соберам да ја палтам оштетата..