razbirashh
No puedo,tengo nobio.
- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 983
- Поени од реакции
- 2.202
Македонче треба младинец, бате не кариоки и бациња
[DOUBLEPOST=1423334394][/DOUBLEPOST]Македонче треба младинец, бате не кариоки и бациња 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vo toj slucaj edina opcija bi bil Dare Velkovski, ili mozda ke vrsi rabota Radeski.Македонче треба младинец, бате не кариоки и бациња[DOUBLEPOST=1423334394][/DOUBLEPOST]Македонче треба младинец, бате не кариоки и бациња
![]()
Чива изјава? на Ибричиќ?Инаку според неговата изјава, чекал да се договорат двата клуба што значи платена е оштета за него, кој си има пари си има![]()
Да да, синојка освен Индира и мак спорт го чекале на аер во денешниот број на 2 страни го има интервјутоЧива изјава? на Ибричиќ?
Ако можеш некако да го постираш ?Да да, синојка освен Индира и мак спорт го чекале на аер во денешниот број на 2 страни го има интервјуто
Ке побарам после на нет јас весникот го читавАко можеш некако да го постираш ?
Нема на интернет, ззатоа и ти пишав ако можеш да скенираш, пошо сум рекол дека на тие шупаци не им давам пари, после толку плукање поВардар.Ке побарам после на нет јас весникот го читав
Мирко Спасески има ли некоја функција во Вардар, моментално?Нема на интернет, ззатоа и ти пишав ако можеш да скенираш, пошо сум рекол дека на тие шупаци не им давам пари, после толку плукање поВардар.
Ибро ќе го викаме аЈа како некој што има доста пратено хрватски ногомет и Хајдук, можам слободно да кажам дека Вардар вакво појачање нема донесено со години. Се разбира доколку ги повтори игрите во Загреб и особено во Хајдук зашто после заминувањето од Хрватска, никогаш не одигра повторно на приближно ниво. Но во Хајдук беше феномален, особено година кога влегоа во групната фаза од ЛЕ, а Ибро во решавачкиот меч со некои Румунци постигна два феноменални гола и една асистенција, и беше клучна фигура во триумфот. Инаку Мамиќ никогаш не може да си опрости што испушти таков играч како Ибричиќ, а му беше пред нос (додека играше за градскиот ривал Загреб) и си дозволи Хајдук да му го собере. Нешто што последниве 10 години многу ретко постои можност да се случи во Хрватска.
Верувам дека Ибричиќ има што уште да понуди бидејќи е во своите најдобри години, а сигурен сум дека уште многу брзо ќе ги освои симпатиите на нашата пребирлива публика, како што беше случај со Торцида и Сплит, каде му посветија графит како еден од 10те најдобри играчи во историјата на Хајдук. Штета само што оваа наша утепана управа не знае да собере поени на ангажманот на едно вака звучно засилување за наши услови. Кога ќе ми текне какви се странци имаат пројдено, сеуште не можам да поверувам дека Ибро ќе биде дел од Вардар...
Имам бе брат, он е претседател на ФК Вардар.Сме пишувале во темава за тоа.Мирко Спасески има ли некоја функција во Вардар, моментално?
Инаку колку што сум запознаен дечкото е заменик уредник на македонски спорт. Затоа предпоставувам они имаат први информации...
Ибро ќе го викаме а
Која му е природна позиција?