П
Паспарту
Гостин
Одлуката за враќањето на Кавала во прва лига е одложена за во четврток...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Тапа. Баш ми се идеше за Штип...Казнета е Брегалница, натпреварот против Вардар ќе се игра без публика...

Сепак се премислив па отидов на запад, не можев да издржам.^ Исто и ја излеа. Преморен сум и од славење и од работа, незнам како ќе се довлечкам до Градски.
Македонија тепаше, на ред е ВАРДАР денеска !

Убаво навивање во цел меч, иако имаше едвај 150-тина Комити (мада на вакви мечеви и тоа е доста добро). Особено во вториот дел многу убаво звучеше кога се пееше Шампионе, шанпионееее

Најбитни се победите, но искрено подобро е кога победата е зачинета со одлична игра. Реално, разликата помеѓу овие состави на Вардар и Тиквеш е неколку класи, кавадарчани само неколку пати успеаа да сврзат повеќе од 3 додавања. Најмногу впечаток кај нив ми остави седмицата, тој колку-толку се одвојуваше од другите кои одиграа во најмала рака мизерно на овој натпревар. Секоја чест и за голот од слободен што го даде Тиквеш...http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=643
Иначе заборавив да пишам горе, не се нормални џандарине, 30-40 желки имаше на натпревар со најнизок ризик. Се прашувам каде беа истите пред неколку дена тамо каде што фудбалери беа тепани.... Албанецска полиција !