Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Петров треба да игра прва постава! у форма е , не дека е нешо боље од стојакович ама у форма е дечкото 4 гола даде сеа со тиквеш треба да игра прв состав.

Saber немој да ме разочаруваш ВАРДАР НАД СЕ!!
Иначе утакмицата е преместена од 2 и пол така да ќе се трга порано,затоа сите бидете на железничка во 11 и 30,а за кошарката може да ја глеаме негде во Штип :)
--- надополнето: Sep 17, 2011 12:25 PM ---
И тука да пишам денес одиме на ракомет,собирање во 17.30 пред сала

Saber немој да ме разочаруваш ВАРДАР НАД СЕ!!
Иначе утакмицата е преместена од 2 и пол така да ќе се трга порано,затоа сите бидете на железничка во 11 и 30,а за кошарката може да ја глеаме негде во Штип :)
--- надополнето: Sep 17, 2011 12:25 PM ---
И тука да пишам денес одиме на ракомет,собирање во 17.30 пред сала
Батали брат, еднаш во 20 години играме меч за медал, а јас да го пропуштам. Не зезај :D
Вардар над се, ама во ваков момент, најбитен за македонија, може еднаш и кон друго да се насочам. Еден човек помалку ништо страшно, и така досега ништо не сум утнал :D
Ми е криво само дека нема да го видам дебито на Влатче. Ќе почекам до дуелот со Тетекс :)
--- надополнето: Sep 17, 2011 3:48 PM ---
Бтв кикс на металург во Охрид. Со победа утре излегуваме на лидерската позиција :D

^ Само што 90% размислуваат како тебе така да не верувам дека утре ќе има повеќе од 1 автобус во Штип. Се надевам дека грешам али...... Ја и вака и така не можам да отидам на работа сум до 2-3, па ќе мора да се задоволам само со баскетот. :D

:vozbud:Не е прифатена жалбата на Кавала :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Е сеа има друг проблем. Црвен Црно Семејство вика дека Васовски уште не бил исконтактиран...

Можеби е спомнато некаде на претходните страници, не сум видел...

Може некој подетално да објасни што се случило во авионот за Литванија, за 1/4 финалниот дуел со домаќините? Како што разбрав членови на Комити биле вмешани во ова, само незнам против кого, со кого итн. итн. :D Да не излезе од моја уста, да повторам, така разбрав, затоа ако може некој подетално да објасни... Фала :)

П.С. Утре присуствувам во Штип :D

Многу добро сте напраеле што не сте го зеле Урдинов, дечково е у никаква форма и многу пати грешеше у додавања.

После двете мои гостувања во Кичево и Охрид,денеска и јас оправдано паузирам заради Македонија! Иначе како што гледам на Спорт Ефе нема линк од мечот во Штип,се игра 15 минута и резултатот е се уште почетниот 0 - 0!

Примивме гол од пенал,ајде нема предавање идеме на пресврт!
--- надополнето: Sep 18, 2011 1:01 PM ---
1 - 1 ТООООО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom