Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Jak shtik civa zena e.

Кажи му го тоа него.
И не знам што се пуваш, коа Комити вадат негови транспаренти и му одаваат почит. Побогу знаеш ли меѓудругото зашто Комити ги бојкотираат натпреварите на репрезентација ?

Кажи му го тоа него.
И не знам што се пуваш, коа Комити вадат негови транспаренти и му одаваат почит. Побогу знаеш ли меѓудругото зашто Комити ги бојкотираат натпреварите на репрезентација ?

Majstore se mi e jasno toa,samo sakam da kazam deka malava nema stapnato na gradski,niti znae koe mesto e Vardar niti do kade e.I go dal nekoj decko od publika salot i se...ustvari nema veze ti pogresno me razbiras mene (y)
Nemam jas nisto protiv nejze i maz i,samo prokomentirav na slikata.Pozdrav.

Дека го следи не верувам,али дека нема стапнато тешко..Не го запознала она Јохан у Хаг:) Луѓето коа станат познати забораваат на нивното старо место,и на оние мали нешта што ги правеле среќни.Јохан коа ке се врати(уште 4 мислам дека има) ке биде национален херој тука,па убаво би било да се врати и на западната трибина:)

Дека го следи не верувам,али дека нема стапнато тешко..Не го запознала она Јохан у Хаг:) Луѓето коа станат познати забораваат на нивното старо место,и на оние мали нешта што ги правеле среќни.Јохан коа ке се врати(уште 4 мислам дека има) ке биде национален херој тука,па убаво би било да се врати и на западната трибина:)

Го запознала во кафана, каде на друго место ќе запознаеш кафанска певајка? Проблем е што некој сака да преслика работи од соседството и ние да имаме Цеца и Аркан. Нека си се сакаат, нека си гледаат семејство, но од нив се прави државен, национален проект. Соња си е приглупичка, просечна пеачка за по кафани, тоа нема да се промени, па и Александар Македонски да и е маж, а Гоце Делчев швалер.

index.php

ете една слика од првиот дел, заедно со останатитте фотки :)

^ Браво за Милан Илиевски - Мичка, сезонава е во супер форма, по голот што го постигна во Охрид, сега повторно посигнува гол и тоа исто така двата гола прекрасни, од голема далечина. Располага со добар но и пред се прецизен удар човеков, секоја му чест.

Jak shtik civa zena e.
abe idiot makedonski,pripazi sto pisuvas!!!ako za nea nemas pozitivno mislenje,ne go spomenuvaj toj sto sedi zatvoren so godini vo zandani bez da gleda kako mu rastat decata,dodeka ti ovde si go repetiras:drk: i neguvas virtuelna ljubov kon stranski klubovi.
gnido edna ne si dostoen imeto da mu go spomenes,uste se drznuvas da komentiras za nekoj sto za cela makedonija ispadna heroj i zrtva!!!
koga johan odese na utakmici i gi branese simbolite na vardar i komiti takvite kako tebe od jajcata na tatkovcite ne bile izlezeni! da vi se naseram u godinite,nedostoinstvoto i nepocitta sto ja nosite vo tie suplivi glavi!!!

abe idiot makedonski,pripazi sto pisuvas!!!ako za nea nemas pozitivno mislenje,ne go spomenuvaj toj sto sedi zatvoren so godini vo zandani bez da gleda kako mu rastat decata,dodeka ti ovde si go repetiras:drk: i neguvas virtuelna ljubov kon stranski klubovi.
gnido edna ne si dostoen imeto da mu go spomenes,uste se drznuvas da komentiras za nekoj sto za cela makedonija ispadna heroj i zrtva!!!
koga johan odese na utakmici i gi branese simbolite na vardar i komiti takvite kako tebe od jajcata na tatkovcite ne bile izlezeni! da vi se naseram u godinite,nedostoinstvoto i nepocitta sto ja nosite vo tie suplivi glavi!!!

Prvo,nemoj da vregas,razbra!?
Vtoro kade gledas deka e spomnat toj sto lezi vo zandanite od moja strana i deka nesto loso zboram za nego?Od moja strana bese spomnata samo taa na slikata.Treto nemoj da mislis deka toa e samo virtuelna ljubov kon Bayern.Ako tolku ti znaci,Vardar mi e podrag od Bayern ili mozebi podednakvo gi sakam.I nemoj da mi seres na godinite zatoa sto neznaes ni kolku gi imam.

Ne pisuvaj na pamet,prvo procitaj ubavo ako ti faka glavata i razmisli pa posle reagiraj.

Тежок натпревар, нашата игра беше слична на онаа против Ренова, со таа разлика што сега имавме 3-4 полушанси. Реално кажано, со ваква игра многу тешко ќе биде да се следи Металург до крај на сезоната.Сеуште се чудам како можеше оној играчон на Силекс од 2 метра да промаши празен гол и да погоди пречка (за наша среќа).

Оној љочкана сечен Аљи најубаво му е да се врати во тоа селските љочкарски екипи од каде што дојде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom