Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Bea tepani ili bese udren 1 igrac EDEN znaes so e EDEN..

Не бееееееее, вие криви?
Што е еден играч? Добил две три заушки...онака од мерак, зашто резултатот бил 0-0.
ДО КОГА БЕ ВАКА? ДО КОГАААААААААААА?
Кога ќе победите како што треба, кога ќе освоите нешто како што треба!?
Само така знаете...удрете додека ќутат.
Имате уште 2 натпревара да ги "трошите" заушките...од 1ви Октовмри ќе пропаднете скроз! ВАРДАР ИМА ДА ВЕ ЗГАЗИ!

Не бееееееее, вие криви?
Што е еден играч? Добил две три заушки...онака од мерак, зашто резултатот бил 0-0.
ДО КОГА БЕ ВАКА? ДО КОГАААААААААААА?
Кога ќе победите како што треба, кога ќе освоите нешто како што треба!?
Само така знаете...удрете додека ќутат.
Имате уште 2 натпревара да ги "трошите" заушките...од 1ви Октовмри ќе пропаднете скроз! ВАРДАР ИМА ДА ВЕ ЗГАЗИ!

Ne zasto rezultatot bil 0-0 tuku poradi drugi pricini ..

Nie koga ke pobedime kako so treba ??

Lani ve gazivme , 3 utakmici so vas ve tepavme ubedlivo i toa , vo TETOVO nemame poraz recisi 3 godini i ti vikas nie kako pobedime .

p.s. gledaj go tvojot vardar , koga posleden pat ste go dobile Sampionatot ?

Ne zasto rezultatot bil 0-0 tuku poradi drugi pricini ..

Nie koga ke pobedime kako so treba ??

Lani ve gazivme , 3 utakmici so vas ve tepavme ubedlivo i toa , vo TETOVO nemame poraz recisi 3 godini i ti vikas nie kako pobedime .

p.s. gledaj go tvojot vardar , koga posleden pat ste go dobile Sampionatot ?

Ајде кажи, ако не било заради резултатот, за што може да биде што вие сте нападнале противнички играч. (најстрого забрането)

Јас имам многу муабети слушано дека лани со вреќи пари сте купувале натпревари...немам докази и затоа нема да споменувам ниту имиња ниту било што повеќе од ова.

Па ако гледаш, лани кој стигне не газеше...а нашиот Вардар,оваа година 1000000000000000% освојува титула. Најверојатно , ДВОЈНА!
Вашата Шкендија има само еднаш освоено (втора лига не рачунам ;) ) и тоа лани, Вардар пет пати...глупо е да споредуваш!

Ајде кажи, ако не било заради резултатот, за што може да биде што вие сте нападнале противнички играч. (најстрого забрането)

Јас имам многу муабети слушано дека лани со вреќи пари сте купувале натпревари...немам докази и затоа нема да споменувам ниту имиња ниту било што повеќе од ова.

Па ако гледаш, лани кој стигне не газеше...а нашиот Вардар,оваа година 1000000000000000% освојува титула. Најверојатно , ДВОЈНА!
Вашата Шкендија има само еднаш освоено (втора лига не рачунам ;) ) и тоа лани, Вардар пет пати...глупо е да споредуваш!

Ne e mestoto tuka , da ti objasnam .. Komentiravme vo 1 mak. fudbalska liga za toj "incident" .

So vikas ti be Shkendija kupuvala utakmici ? Evee tuka i tvoite vardarci neka ti kazuvaat , ako ne si videl lani bevme najdobri i ZASLUZENO go dobivme Sampionatot ..

Vardar ?? Ovoj e najdobriot makedonski klub ? taka .. Od 2002-2003 do den denes ste zemale samo eden KUP ..? ne zvuci ubavo a ? Nemam da ti kazuvam sega istorijata na Shkendija vo 90 godini i ponataka ..

Ne e mestoto tuka , da ti objasnam .. Komentiravme vo 1 mak. fudbalska liga za toj "incident" .

So vikas ti be Shkendija kupuvala utakmici ? Evee tuka i tvoite vardarci neka ti kazuvaat , ako ne si videl lani bevme najdobri i ZASLUZENO go dobivme Sampionatot ..

Vardar ?? Ovoj e najdobriot makedonski klub ? taka .. Od 2002-2003 do den denes ste zemale samo eden KUP ..? ne zvuci ubavo a ? Nemam da ti kazuvam sega istorijata na Shkendija vo 90 godini i ponataka ..

Батали го инцидентот веќе. Не му е местото овде да го коментираме, нема никаква допирна точка со ФК Вардар.

Јас ти кажувам само дека имам слушнато од луѓе кои долго време се во мак-фудбалот и се високи функционери во еден прволигашки клуб, дека Шкендија со вреќа пари ги купиле последните 7-8 гостински натпревари. За мене тоа не е заслужена титула!

А зарем Шкендија има историја? Втора лига???
Друже, не ме зезај...си знаете вие кој е Вардар, џабе коментираме и џабе ќе се докажуваме. Ќе збориме повторно на темата титули во Мај.

Батали го инцидентот веќе. Не му е местото овде да го коментираме, нема никаква допирна точка со ФК Вардар.

Јас ти кажувам само дека имам слушнато од луѓе кои долго време се во мак-фудбалот и се високи функционери во еден прволигашки клуб, дека Шкендија со вреќа пари ги купиле последните 7-8 гостински натпревари. За мене тоа не е заслужена титула!

А зарем Шкендија има историја? Втора лига???
Друже, не ме зезај...си знаете вие кој е Вардар, џабе коментираме и џабе ќе се докажуваме. Ќе збориме повторно на темата титули во Мај.
Slusaj sea , Ubedlivo bevme najdobri , i Zasluzeno slavivme :) Vo ova nasa 1 liga se moze da se slucuva, ne vikam jas deka Shkendija ne kupuvala utakmici i tnm( oti ne se znae ), no imavme najdobra ekipa , Najdobar napad , i najdobra odbrana ..

Mene me cudi vardar i vie komiti i drugi ~ Stvarno ne e provokacija

No recisi 10 godini i da osvois samo 1 mak. KUP stvarno e malku i toa e kATASTROFA.. I Bashkimi triumfirase vo Kupot , i Shkendija bese na finale , i tnm .

Napraivte istorija spored mene vo prvite godini , mislam vo 90 godini , nie togas imavme 1001 problemi , isto kao Real M u Champions League , i vie , 1993 , 94 , 95 , tek 2001 , 2002 .. ii OOPS ?? so se slucuva do den deeenes ?

pozz i se najdobro

Slusaj sea , Ubedlivo bevme najdobri , i Zasluzeno slavivme :) Vo ova nasa 1 liga se moze da se slucuva, ne vikam jas deka Shkendija ne kupuvala utakmici i tnm( oti ne se znae ), no imavme najdobra ekipa , Najdobar napad , i najdobra odbrana ..

pozz i se najdobro

Позз и се најдобро...
И другпат припази што пишуваш! ;)

Pa normalno e vo ova 1 liga se e mozno , samo se cudiv koga mi pisuvas kupuvala? a toa bese nepotrebno koga imas SUPER ekipa toa e :)

p.s. ne se praj mangup ti ok

Абе па и ја глуп, со кој фатив муабет да правам. Од глупост во глупост влегуваш. Ќути и заобиколи ја темата ФК ВАРДАР!

А за p.s.-ot ,

Uploaded with ImageShack.us

Добра вест за нас,стигна информација дека натпреварот во Штип сепак ке се игра пред полни трибини:),со тоа конечно после толку време ке го видиме Влатче повторно во дресот на Вардар:)!Инвазија во Штип,идеме по три бода напред Вардар!

Се израдував ептен на одлукава, и ми текна дека во исто време игра и Македонија....:)
Неможам да го пропуштам последниот меч, јебига ќе паузирам и јас еднаш годинава :D

Стјепановиќ вчера го добил сертификатот, така да ќе има право на настап против Брегалница...

Ова е тимот што сезонава се надеваме дека ќе биде најуспешен:

ФК Вардар, есенски дел 2011та.

23hsgm1.jpg

Единствено мислам дека има грешка на оваа фотографија со тоа што Лико не е вметнат овде во првиот состав.

За утрешниот меч со Брегалница, најверојатно вака и ќе изгледа составот

2djozt0.jpg

Со мали промени со оглед на тоа што нема да настапи Оса, веќе нагласивме Лико треба да биде прв состав, иако тоа не е така погоре на оваа имровизирана идеја, згрешиле тие што ја демонстрирале оваа идеја. И веројатно Остоја Степановиќ ќе игра доколку се е во ред со документите.
Инаку за понатамошниот дел, кога ќе се врати Оса, гледам дека ќе има проблем да играат во прв тим и Оса и Степановиќ одеднаш. Односно доколку тие играат, тогаш во средината ќе треба да отпадне некој друг од досегашните стартни 11 луѓе.

На змискиот преоден рок, треба да земеме барем според мене најмалку 3 квалитетни засилувања, односно еден играч во одбраната, еден играч во средина и еден играч во нападот. Во средниот ред сега за сега располагаме со супер играчи дури и реално еве сега кога ги имаме Грозданоски и Остоја на слатки маки е тренерот бидејќи има преголем фонд на играчи за во средината, но сепак треба да се мисли и за понатаму, впрочем треба да се има и клупа, со квалитетни играчи, ќе има битка за титулата со Металург, Работнички и Шкендија, така да треба да се мисли за понатаму дека ќе има периоди со казнети, повреди играчи итн.

Значи се е како што треба, останува вака да продолжат играчите како до сега, со неколку засилувања во зимскиот преоден рок, да стигнеме до крајот на ова првенство и да ја прославиме 6тата титула а веднаш потоа и во Европа да им покажеме на сите како се игра !

МОЖЕМЕ СО ОВИ МОМЦИ, МОЖЕМЕ ДА ГО НАПРАВИМЕ ТОА !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom