абе јас еднаш назад во еден пост кажав за Сенси фамилијата моментано како го кочат тимот ама ме нападнавте одма демек како традиција има ова она. Без разлика што и да правела Сенси фамилијата не му обрнувала до толку внимание на тимот, единствено последното Калчо на рома со тој дрим тим. Се виде остарен , вложи пари во тимот и како лична сатисфакција си освои Калчо... па се се распродаде од Рома после то и ги врати парите, и пак Рома во 2-3 или којзнај кој план.
Не ме свакајте погрешно , јас Рома и во Серија Б да игра ке ја сакам подеднакво, ама ако знам дека сопствениците даваат се од себе. Ама вака воопшто не ми се допаѓа , јас ке бидам пресрекен ако Сенси се откажат од Рома и така до душа не е сигурно колку внимание ке обрнат новите сопственици ама убеден сум дека ке е повеке од ова.
лоша сезона за Рома во секој случај, не само од позицијата на табелата гледано , ами и од катастрофалните резултати со ривалите , градското дерби, а се до повредите што беа секојдневие, и позиционираноста на одбраната што прими катастрофално многу глови. Ајде другата сезона ке е далеку подобра од оваа. останува сега да видиме што ке се случи со тимот и очекувам здрави трансфери а не Рома пак да го бери ѓубрето од другите тимови. :smir:
ФОРЦА РОМА