Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Едноставно нели, огромна среќа имате. Тој голманот шо не би бранел ни у Ренова, фаќа невозможно топки...се шо шутнавте влезе. Два пенали не ни досудија...:toe:

нека пукаааа:helou:

жалби, тужби, плачки, молби во фан клуб милан :pos2::pos2::pos2::pos2:

Леле судијава несалам 5 минути продожение.

Шо нека пука бе другар, не се знае дали и у УЕФА ќе одите, ќе ви земат некои од најдобрите играчи. Уште и ако не ве купи некој салам газда...

Ние секако одиме ЛШ вие не се знае дали и куп уефа ќе одите :(

Шо нека пука бе другар, не се знае дали и у УЕФА ќе одите, ќе ви земат некои од најдобрите играчи. Уште и ако не ве купи некој салам газда...

Магарето му рекло на зајакот *Ушле* хахахахаха

Браво за Рома =)

Честитки

Готово е ајде нека ви е честито пласман во Куп УЕФА

Ајде ајде ајде.
I love the smell of victory!
Forza Roma!!!!!

лејј Менез звериште,топ е

Честито победа, многу ми е мило што ги тепавте старциве.

Менез откако влезе ршум нарпави во одбранава на Милан. Главите незнаеа каде им се:baeh:

Ние секако одиме ЛШ вие не се знае дали и куп уефа ќе одите :(

нека пукаааа:helou:

жалби, тужби, плачки, молби во фан клуб милан :pos2::pos2::pos2::pos2:

знаете како иде тоа, кој губи нека плаче
ја ви реков идете си во фан клуб милан таму плачете, тука можете само да ни ЧЕСТИТАТЕ ПОБЕДА :vozbud:

Едноставно нели, огромна среќа имате. Тој голманот шо не би бранел ни у Ренова, фаќа невозможно топки...се шо шутнавте влезе. Два пенали не ни досудија...:toe:

Оф, оф огромна среќа имале. Што е крива Рома што играчите на Милан се сакатури, везе немаат. Ај не плачи, никаков пенал немаше врз Замброта, пусти вие.

Честито нека ви е победата, знаев дека Рома ќе изненади, родени сте да расипете нечие славје :) Честито уште еднаш.

Вака сега најпрво да си честитаме победа, која мислам дека сите фанови на Рома ќе ја паметат и ќе им остане во најдобро сеќавање за оваа сезона. Интересен и возбудлив натпревар. Штета за Малдини што на ваков начин ја завршува кариерата. Дефинитивно ова е натпреварот на кој ќе се сеќавам од оваа сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom