Иако изгледа дека фрката ја праела цела трибина, се се сведува на 2-3-ца пијани фаци.
Тоа што по 50 души изгледаат дека се тепаат е само оптичка варка, пошто сите разделуваат, а само двајца се тепаат.
Уште на влегување знаев кои фаци ќе направат проблеми и бидна што бидна.
Имаше некои 5-6 тепачки помеѓу истите ликови во повеќе временски интервали...
И плус една женска тепачка

Тепачките мораше да биднат баш ради тоа што некои не го почитуваат редот на трибината. За жал другарите на пијандурите место да реагираат за добротона групата, они си ги бранат другарите иако не се во право и затоа настанува хаос. А и не ми е јасно како гипуштаат на врата?
Уште многу ќотек треба да падне на трибина за да биде се во ред.
Удирањето на Дибиров volume 2, срамота за цела трибина. Џабе беше апелирање да не се гаѓа, Македонски менталитет...
Затоа и салата ќе си остане неисполнета

Шлаг на тортата беше куртонот што на крај влезе во терен и насилно му го зема дресот на Карачиќ
Првото полувреме помина во добра атмосфера, особено при крајот кога се пееше ОООООО-ОООООО-ОООООО Алееее напред Вардарееее. Ежење

И моментите кога го баравме Диви на гол, па Малумбрес самиот си искочи за Диви да брани иако не беше во план

Кловнов денес беше добар на голот и мислам дека црвениот му беше престрого досуден. Мада прво судијава му даде две минути, па пошто приговараше му даде црвен.
Карачиќ имаше свој ден, ете што значи кога бекот ќе почне дапогодува и од далеку. Во прво полувреме семачевме, правевме акции, ама ниеден гол немавме дадено од 9 метра, па затоа разликата беше мала. Кога ќе почнеш да бушиш од бек одма е друга работата и лагано си победуваш

Прибак се изнадодава. Денес ги изненадивме на пикери. Ги убивме со пасови до пикер. Супер беа пикерите денеска,и доста простор правеа и сите топки ги прифатија, даваа голови иливадеа пенали. Чиста десетка.
Но пак ќе речам,фали бек шутер особено на лева бековска позиција.
Фичо закачи еден добар удар од далечина и ми враќа надеж дека ќе може да буши, а Абутовиќ беше изгубен во нападот, така да на вакви мечеви нека игра само одбрана. Козлина денес беше солиден во одбрана, мора да го пофалам.
Крилата стандардно ѕверови, Дибиров си нагази, неколку пати и убаво украде, а Брумен како одминува времето е се подобар и подобар. На почетокот не ми се допаѓаше како играше, ама сега е супер.
Денес очекував победа и мило ми е дека тоа се оствари.
Целта е остварена, влеговме во осмина финале.
Се повеќе е бонус. Останува да го добиеме Тун, и во последно коло да одиме на двата бода во Париз