Фан клуб - РК Вардар

qpvj.jpg

Sto siluvanje ke bide ova :icon_lol:

ПИШУВАМЕ ИСТОРИЈАА :vozbud::vozbud::vozbud::drk::drk::drk:
Заслужена победа.Натпреварот го почнавме фуриорно така и завршивме. Честитки за сите што го оставија срцето на терен.:cuc::cuc::cuc:
Осеќам дека на крај ќе завршиме како 2-ри :D
АЈДЕ АЈДЕ АЈДЕ ВАРДАРЕЕ

Golmanite i Dibirov odlicniii!!

Мислам дека денес сите беа на висина на задачата, дури и повеќе од тоа!

Го обожавам како збори македонски. Многу добро збори!:cool:

Ја мислам паричката беше наменета за судијата за црвениот на Малумбрес а Дибиров пак се најде на погрешно место во погрешно време.

Секоја чест и повредениве сите изиграа на ниво :)
добра одбрана со 5-1 со Дибиров истурен добро игра таму и е добро за контри одма е пред гол ако има грешка :) се гледа и голем напредок кога има тренер во тимот.
Дибиров има изгледа некој магнет во себе да секоја паричка оди кај него :)

Ја мислам паричката беше наменета за судијата за црвениот на Малумбрес а Дибиров пак се најде на погрешно место во погрешно време.

И демек тоа е оправдување?
Сите пцуеме судии, ама да маваш со предмети по нив или по играчи или whatever е долно нешто што го прави само комплетен морон. Со тоа му правиш штета на клубот. И што ако удреа судија? Само Вардар ќе го јадеше со тоа...

да маваш со предмети по нив или по играчи или whatever е долно нешто што го прави само комплетен морон
Mene ne mi e jasno zasto toj moron ne bese kaznet od tie sto sedea do nego? Zar nema 2-3 mazi na tribina da mu 'objasnat' deka ne se mava po Dibirov?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom