Фан клуб - РК Вардар

Mene ne mi e jasno zasto toj moron ne bese kaznet od tie sto sedea do nego? Zar nema 2-3 mazi na tribina da mu 'objasnat' deka ne se mava po Dibirov?

Според мене најпаметно е ваквите поединци да бидат исклучувани од групата и со тоа Комити да расчистува со ваквите поединци кои само ставаат дамка на навивачката група во целина.
Време е да се расчистува со вакви суштества кои ако навистина си го сакаат клубот, никогаш нема да направат нешто за да му наштетат.

Да им опнат некоја драконска казна на Вардар како клуб и да ги казнат до крај да играат без публика пак нема да им дојде памет на некои неандреталци. Срамота е за нас како нација, не претставуваат како примитивци пред светот. Па се чудиме зашто не не почитуваат од страна.

Браво Вардаре.... јас верувам дека можеме и 2ри да завршимe ама ќе видиме :)

Коњаникот како песимиста го чекам со огромен текст (извештај) па да си седнам да си учам на раат... :D

Сега ќе каже некој од Комити дека ипак се работи за „изолиран случај“, нешто слично како Албанците кога сакаат да се оправдаат и никому ништо. Не може на секоја утакмица да се вадат на тоа, еднаш паричка, втор пат столица, сега пак паричка... тешка сељачана, вака не се понашаат ни во Мјанмар, а не па во Лига на шампиони.

Извини Лино, ама Вардар е сепак вистинскиот шампион на Македонија. Фантастично издание.

Можеби е рано да зборувам, но овој Вардар со Гонзалез има некоја друга димензија, игра поразновидно и позрело. Дај Боже да се продолжи со ваков ритам.

'' Комити '' пак затаија. Некоординирани и како едвај да навиваа. И пак од таа трибина некој сељак фрли со некаков предмет и пак го повреди Дибиров. До кога бре со ваква малограѓанштина? Да беше некој друг играч, ќе му пукнеше филмот и ќе си заминеше на сред сезона. Затоа што ова на Дибиров не му се случува првпат.

Општо атмосферата во салата не беше премногу добра, освен во неколку наврати кога постигнавме голови со цепелин. Е тоа беше мелем за очи!

И да не заборавам. Гулабите беа хит во салата.
'' Ги носувал изгледа Таир Зендељи, од Турска... ''

Какво мочање:vozbud::vozbud:,и да на утакмицава се виде што значи добар тренер и добро анализирана игра на противниците,едноставно се загубија не знаеа кај тераат:cuc::cuc:.

Рацете да му се исушат на тој што го фрли упаљачот, крвта сељачка неиживеана да му ја ебам. Ја да бев на местото на Дибиров ќе станев и ќе си отидев у соблекувална...
Идиотишта, ми уништија славје. Баш во моментите кога почна појако да се навива, дебили :tapp::tapp: Да не праам муабет за тој кога заврши утакмицата кога влета за да му го земе дресот на Карачич...
И не само тоа, хаос ни е групата у моментов.....

Али затоа екипата ни гази, ги размонтиравме. Секоја чест за играчите. Со ваква игра очекувам и ПСЖ да падне у Париз :icon_lol:

Ај бе па ти што го направи Миркуловски, бек од светска класа :pos:
Шо зборите уште од сега незнам, 300 работи може да се сменат до мај месец...

Moментално (зборам за формата) Миркуловски > Абутовиќ, Прибак, Карачич и сите останати бекови на Вардар.. Треба реално да се согледаат работите, не само навивачки да се мава во гради...

И ебаа матер сељачиштата и на утакмицата и на победата.После она со Дибиров ни ракомет ми се гледаше ни ништо.На победа на пријателска утакмица со екипа од Ангола повеќе ќе се израдував него на оваа.Да сум на местото на Самсоненко/Дибиров ќе излезам на ТВ и ќе кажам јасно и гласно дека на нареден ваков инцидент се повлекувам од целиот проект па тимот нека биде на ниво на Партизан или Борац.Среќа за целата навивачка група е што ова е утакмица од ЛШ и полицијата има максимална толеранција инаку заради поединци едно 90% од трибината ќе беше срамнета со земја од страна на ЕБР.

За ракометарите имам само пофални зборови.Денес буквално изгинаа на терен и дадоа 200% од себе за да победат.Да не беа досудени толку пенали и да не се опуштеа играчите на Вардар на некои 10 минути до крај кога имаа одлична предност Динамо ќе останеше на 16-18 голови.Нападот исто така одигра феноменално.Со оглед на тоа што само Петриќ од бековите беше 100% спремен за настап нападот има чиста 10ка.

Ја мислам паричката беше наменета за судијата за црвениот на Малумбрес а Дибиров пак се најде на погрешно место во погрешно време.

Уште судијата да го погодеа и ќе завршеа огромна работа.Тогаш ќе требаше цело раководство на Вардар да се моли кај ЕХФ тимот да помине само со парична казна и празни трибини на ‘‘сеедно‘‘ колку натпревари бидејќи сигурно ќе посоти и опасност за дисквалификација на тимот.

Како имбецил може да заебе одличен меч и победа. До кога ова ќе се толерира? Би било крајно несериозно доколку нема стоката со паричката, или што и да беше, да добие казна и забрана за присуство на спортски натпревари од било каков тип.
Едноставно не ми е јасно каков тип на човек треба да си за да го направиш тоа. А уште помалку ми е јасно како тие околу него (валјда оди со другари на натпревар или што ја знам) (не)реагираат на ваквите постапки.
Ваквите лица заслужуваат осуда внаре било каква неформална група и секако законска санкција. Ова мора на некој начин да престане.
--- надополнето: 9 февруари 2014 во 20:53 ---
Али затоа екипата ни гази, ги размонтиравме. Секоја чест за играчите. Со ваква игра очекувам и ПСЖ да падне у Париз :icon_lol:

и јас :D

Последно уредено од модератор:
Тимот функционира многу добро на секоја позиција замена, уште Душебаев да се врати, вака се прави тим со широк ростер на играчи, одбраната многу добро, Козлина добра работа завршија шо го зедоа за во одбрана, тренерот имаше направено страшна анализа што кажа и Карачиќ, уште од старт се глеаше дека немаат шанси.... Инаку уште еднаш докажаа дека Комити се најселска група она со Дибиров не сакам ни да го коментирам, уопште таквата реакција кога сите на другиве трибини и очекуваа црвен да добие. Тоа што ја уништија и атмосферата:facepalm: чиста среќа што кажа и членот погоре што неможеа поголема интервенција поради тоа што е ЛШ, се тепаат нешто, сите обесени на ограда глумат Алкатраз, а тие сите сељаци од Ченто, Хиподром и Волково.

Браво за Вардар, секоја чест, одлична партија, посебно второ полувреме.

Комити (n)

Ова симптоматично станува во групава. Нема утакмица а да не се степаат меѓу себе. Освен со Барса каде беше се како што треба.
Многу лоша слика оставаат.
Денеска беше резил. Бев у сала, незнам што покажаа на тв, али десет пати се степаа што се вика.

Па дајте бре решете си ги проблемите интерно и надвор од сала а не на трибини да се резилите. Вардар не заслужува вакво нешто на трибини.

И толку ли не им текнува на тие што го прават тоа дека полицијата нема да ги остави да се мкнат на трибини, дека ќе влезе на трибини, и после тоа станува општ хаос.

Јебига, морам вака да генерализирам, ипак се работи за група, група во која има многу дегенерици.

Мора што побрзо да си ги решите проблемите, ова денес на ништо не личеше.
Правето го тоа што најдобро го правите, вака само резил си правите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom