Фан клуб - РК Вардар

Ми се свиѓа вака кога скокаме цели рунди па си планираме со Веспрем што ќе биде во четврт финале. После имало големи разочарувања кога ќе сме изгубеле :D

Него дај да видиме од другите парови кој ни одговара да ни падне за на фајнл фор во полуфинале а кој во финале:icon_lol:

А зошто да не си правиме калкулации бе?или се усравте од една Висла?дај не заебавајте сега и вие.

Може ли сега за со Монпеље да влезам со Комити? Сакам да навивам малце да се дерам... Дајте контакт од некој комита за карта да земам..

А зошто да не си правиме калкулации бе?или се усравте од една Висла?дај не заебавајте сега и вие.
Sportot se igra cekor po cekor. Ubavo kaza covekot prvo ripni a posle kazi OP, toa e muabetot. Koj i da e sigurno i Wisla nema da dojde so belo zname. Vo rakometot samo malku treba da go potcenis pritivnikot i eden los den i otide vozot. Zatoa prvo Montpellier pa posle ke vidime sto ponatamu.

Без Штербик ќе играме
Полупразна сала :facepalm:

Гол за Дибиров. :D Пуштил коса Дибиров и шутира со лева.:tvg:

Манасков за 8 минути одма два промашени зицери.

Ушлето пробва да го имитира Дибиров со влезовите, ама слабо му оди

Леле Раул на тајмаутов, пиздење.

Даелку сме од ракометна нација, натпревар од Лига на Шампиони и салата е полупразна. Оние доле редовите два три со директроскине фотељи не можам да ги поднесам. Па една сала бар таква у Европа дали има. Ја немам видено. Место нормални трибини до доле да се ствара притисок, имаме два три реда на позери кои повеќе си буљаат у телефоните него ли што ја пратат играта.

Гол за Дибиров. :D Пуштил коса Дибиров и шутира со лева.:tvg:

Манасков за 8 минути одма два промашени зицери.

Ушлето пробва да го имитира Дибиров со влезовите, ама слабо му оди

Не ни очекувам да го серете Дибиров (кој патем штотуку промаши цел гол од пенал) пошо стварно постигнал доста за Вардар, ама му ги броите промашувањава на Манасков еј.. Му се ситите. Тотално навивачки.

Како оди вкрстувањето во наредна фаза ? Со кого играме ако завршиме на крај 3,4 или 5 ?

Не ни очекувам да го серете Дибиров (кој патем штотуку промаши цел гол од пенал) пошо стварно постигнал доста за Вардар, ама му ги броите промашувањава на Манасков еј.. Му се ситите. Тотално навивачки.
И ќе му ги броиме.

Манасков е новиот Макаловски, само за пенали да влага да шутира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom