Фан клуб - РК Вардар

На крај ќе испадне рутинска и убедлива победа иако пред 10тина минути не изгледаше така.

Даелку сме од ракометна нација, натпревар од Лига на Шампиони и салата е полупразна. Оние доле редовите два три со директроскине фотељи не можам да ги поднесам. Па една сала бар таква у Европа дали има. Ја немам видено. Место нормални трибини до доле да се ствара притисок, имаме два три реда на позери кои повеќе си буљаат у телефоните него ли што ја пратат играта.
Се наполни салата али проблемот е со идење на утакмица најмалце 5 мин после почеток.

Кои таленти се ова коментаторите цитирам и еве го Манасков прецизен како во неговите најдобри денови?! Абе знат колку години има или треба да ги потсетиме?

Се наполни салата али проблемот е со идење на утакмица најмалце 5 мин после почеток.
Ova e tocno, ali isto e tocno deka preteraa so cenive.Zadnive dve utakmici frcea gratisi.Sam si kaza eden,abe vika i davaat na majka mi gratisi, ne sum budala da placam.Mi idese od tribina da go frlam ali ajde, toa ni e realnosta.

Ova e tocno, ali isto e tocno deka preteraa so cenive.Zadnive dve utakmici frcea gratisi.Sam si kaza eden,abe vika i davaat na majka mi gratisi, ne sum budala da placam.Mi idese od tribina da go frlam ali ajde, toa ni e realnosta.

Тоа на многу натпревари и настани се дешава. Не за друго нека има гратиси ама нека ги даваат кај некој што ставрно нема пари да купи карти. А не обично со гратиси идат тие што баш се пуни пари.

Тоа на многу натпревари и настани се дешава. Не за друго нека има гратиси ама нека ги даваат кај некој што ставрно нема пари да купи карти. А не обично со гратиси идат тие што баш се пуни пари.
Тотално си у право за ова,се делат гратиси баш на тие што имаат, тоа е една работа.Друга работа е што педерски блокови пуштаат за сезонски, а другите идат пак исто под рака, спонзори ова она, вујко , чичко и остали..Трета работа со вакво очајно навивање не правиме ништо.Ок јасно е дека Комити си имаат проблеми ко секоја навивачка група.Ама па ако гледаш дека не иде тоа,дај бе најди нешто,анимирај ја обичната публика.Дај им она за тропање, или па со она свиркине, јес да сум против овие работи.Али јбг не можеш да ги одлепиш од столче,ок една песна почнуваат, барем да ја тераат до крај а не две минути и клапнуваат, ко некој да ги терал со сила да дојдат на утакмица.Е затоа сеа за инат со Веспрем ќе си земам од оние од 150 денари, доле што се, и ќе урлам ко магаре на мост:D:D

Навивајте утре Фленсбург да го тепа ПСЖ во Франција и после тоа да играме со нив во евентуалното четвртфинале :icon_mrgr:
А не беше ти тој што го сакаше Фленсбург за противник? :D

Голманите наши една одбрана немаа до 40та минута,затоа и беше така неизвесно скоро до крај.Салата беше солидно исполнета ,не очекував толку луѓе. А Комити ако не се средат за брзо време театар ќе гледаме,пола публика на полувреме пуканки си купија :pos:

Тргнете од кајгана, од над 20 Комити, уште двајца дали одат редовно на трибина... :icon_mrgr::kuracc:
Пораснаа Комитите, а нема кој да ги замени пошто навивањето не е во мода меѓу младите :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom