Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За ова е дискутирано 100 пати на темава. Скопјаните попрво би дале 100 ден. за кафе во центар отколку да отидат на утакмица. Плус лошиот маркетинг на клубовите го прави своето.Abe da vi ebam Skopjanishtata, preku 700-800 iljadi narod ste da nemozhite edna sala od 6000 dushi kapacitet da napolnite, pa ova vo Resen da se igrashe samo okolnite sela cela sala ke ja napolnea.. zhalno, zhalno..
Нормално дека е рутинска, на некого му се потребни 10 мин на друг 48 минНа крај ќе испадне рутинска и убедлива победа иако пред 10тина минути не изгледаше така.
Добро и?Некако послабо се слушаат свирежите кон прасето марсениќ за разлика од оние кон Манасков,или така ми се чини?
Нема И!Добро и?
Двајцата заслужија да бидат свирени. И треба да продолжи тоа.
Нема И!
Двајцата заслужуваат подеднаков третман ми беше поентата на коментарот.
Македонија е повеќе од Вардар.Vrz baza na sto? Manaskov konstantno jadese gomna za Vardar, ova e natprevar na Vardar. Cetnikot sto kazal nema vrska so Vardar plus mu e i prv i edinstven prestap
8,50 беше коефициентот, ама уплатив само ситна пара, брзав... имав друга работа... битно ми се напраи кеифот кога гледаш утакмица да имаш играно...денешната утакмица е интересна и за обложување ... на никој не му треба резултат ама публика ќе дојди... ќе фрчат цепелиниа убао да испадне Х ... коефициентче 8.00