Фан клуб - РК Металург

Браво за Атаман, браво ... :) Изнвореден играч, само тоа косата да среди малце.Во Белорусија може фаќал женски со неа, во Македонија неможе така :D

Шала на страна, си молчеа и од еднаш, бомба :D

Од Спортнет форумот

Čekamo Bastiona sa porukom svaki put kada vi mene sj----e ja dodam gas,novi igrač Metalurga je Pawel Atman.Šalu na stranu Lino i Minčo su dodali gas očito da su shvatili da sa Rakčevićem,Kozlinom,Mirkulovskim i sličnima nemogu parirati niti Vardaru niti bilo kojoj ozbiljnoj ekipi,Atman je uistinu top-klasa i pokazatelj kojim putem želi ići Metalurg.Osim Atmana prema informacijama iz Skopja doveli su još jednog mladog Rusa a pokazali su interes i ostvarili kontakt sa Garbokom,Zrnićem te Ukrajincem Onufriyenkom

Вака се работи бравос(y),бес некоја галам тивко полека,паметно у секој случај.Значи наредна година,не очекува ракометно класико:).

Wow, ова богами е големо изненадување. Со распадот на Чеховски Медведи, за кои Атман потпиша пролетта, јас очекував дека можеби Вардар ќе проба да го доведе, но очигледно Металург имал други планови. Атман е одличен среден бек, веројатно во топ 10 во Европа и лидер на новата генерација на руската репрезентација. Игра на веројатно најдобро пополнетата позиција во тимот, но со Мојсовски мислам дека пристојно можат да ја покриваат и позицијата лев бек.

Она што е интересно е дека потпишувањето на Атман и заминувањето на Ракчевиќ на сметка на Никола Марковски е очигледен знак дека Червар ќе пробува значително да ја убрза играта.

Леле браос :) А баш за овај велев пред недела дена, ако земаат веќе Руси најдобро тоа да биде Атман, играчиште со разорен шут. Како и да е, Металург испаднаа побрзи. Ептен ми прави кеф ова...а ситуацијава сега со Вардар и Металург испаѓа:

image.png

Ова е многу јако засилување... Ама ако се официјализираат заминувањата на Јоноски и Ракчевич јас пак стојам на тоа дека тимот многу повеќе ќе изгуби него што ќе добие со овие засилувања!

Е сега некако да се успее да се донесе турнирот во Скопје, ќе биде топ.

Како може да мислите дека Вардар ќе го купел кога Вардар веќе на таа позиција ги има Карачиќ и Прибак.

Како може да мислите дека Вардар ќе го купел кога Вардар веќе на таа позиција ги има Карачиќ и Прибак.

И Металург ги има Мојсовски и Миркуловски кои се поквалитетни од горенаведените.

Исти си ко оние слепојкине на ЕКипа што коа во Вардар потпишуваа Русите пред некоја недела викаа зашто носат игрчаи од Русија кога Макеоднија ја тепа Русија у ракоемт, .

Не. Фамозниот „експерт“ Џонтра Волта го пиша тоа у коментар на Екипа, дека Дибиров не е подобар играч од Олјески и Недановски затоа што Македонија ја тепа Русија секогаш. А еве глеам сеа нема никаква експертиза дадено. :D

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=18380

Екипа најавува дека некој млад хрватски голман ќе земал Металург... Тоа се чини значи исписница за Митревски или Ангелов...

Ова не знам колку е паметно. Макар што не можам да тврдам ништо пред време бидејќи не ми е познат баш играчот.

Не. Фамозниот „експерт“ Џонтра Волта го пиша тоа у коментар на Екипа, дека Дибиров не е подобар играч од Олјески и Недановски затоа што Македонија ја тепа Русија секогаш. А еве глеам сеа нема никаква експертиза дадено. :D

Џонтра Волта ака платеникот на Минчо педофилот Жарко Ангеловски или како беше тој стариот, негов е тој профил и само јаде трици.
@naumdbИнаку заборавив да посчам дека кога напишав „пишуваат на екипа оноа слепоќине“ мислев на тие што коментираа на текстовите од екипа коа се објавуваа новите засилувања на Вардар, а не на тие што ги пишуваат текстовите на Екипа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom