Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Слабо, не се активни мн мн на пазарот. Само Тасовски, Мите и Ефремовски се во тимот засега. Имало понуди кон Дамјан, Костоски и други, ама колку е тоа реално и остварливо.[DOUBLEPOST=1470869432][/DOUBLEPOST]Слабо, не се активни мн мн на пазарот. Само Тасовски, Мите и Ефремовски се во тимот засега. Имало понуди кон Дамјан, Костоски и други, ама колку е тоа реално и остварливо.

Ќе имате и вие добра екипа следната сезона изгледа, Перо ќе ви даде кеш најверојатно, нешто ко Пековиќ на Партизан :) Курчо е блиску до потпис.

На 30ти септември во Скопје, Работнички - Фенербахче.

Кои играчи ги има Работнички во својот состав?

Владо Илиевски ви потпиша

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ќе биде убава прослава против Фенер на 30 септември. Центарското дете со Фенер му гостува на својот Работнички.

http://www.mkd.mk/30949/sport/antic-karierata-definitivno-ke-ja-zavrsam-vo-mzt-skopje

Ова дека е центарско дете го изјавил. Перо е вртикапа, каде му е интересот, натака се врти. Да не го тепал некој ова да го изјави пред неколку години, па уште и облечен во дрес на МЗТ Скопје...

http://www.mkd.mk/30949/sport/antic-karierata-definitivno-ke-ja-zavrsam-vo-mzt-skopje

Ова дека е центарско дете го изјавил. Перо е вртикапа, каде му е интересот, натака се врти. Да не го тепал некој ова да го изјави пред неколку години, па уште и облечен во дрес на МЗТ Скопје...
На последното интервју рече дека кариера ја завршува во РМ, а кога го прашаа дали во Металски, тој рече: Јас сум дете на Работнички.
Тој тогаш во 2012г. безврска само рекол. Перо се спука со Врбица околу МЗТ.

Последно уредено:
ne zbori gluposti, problemot megju vrba i pero datira uste od mnogu poodamna i nema nikakva vraka so mzt, tuku e privaten megju niv problem.

spored nekoi moj soznanija ima sansi siriscevic da potpise za rabotnicki ama pak neka ostane vo domen na spekulacija

ne zbori gluposti, problemot megju vrba i pero datira uste od mnogu poodamna i nema nikakva vraka so mzt, tuku e privaten megju niv problem.

spored nekoi moj soznanija ima sansi siriscevic da potpise za rabotnicki ama pak neka ostane vo domen na spekulacija
Да, ама го искористија МЗТ како повод да се срчкаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom