Фан клуб: Работнички

Член од
17 јануари 2014
Мислења
500
Поени од реакции
159
Слабо, не се активни мн мн на пазарот. Само Тасовски, Мите и Ефремовски се во тимот засега. Имало понуди кон Дамјан, Костоски и други, ама колку е тоа реално и остварливо.[DOUBLEPOST=1470869432][/DOUBLEPOST]Слабо, не се активни мн мн на пазарот. Само Тасовски, Мите и Ефремовски се во тимот засега. Имало понуди кон Дамјан, Костоски и други, ама колку е тоа реално и остварливо.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Ќе имате и вие добра екипа следната сезона изгледа, Перо ќе ви даде кеш најверојатно, нешто ко Пековиќ на Партизан :) Курчо е блиску до потпис.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
На 30ти септември во Скопје, Работнички - Фенербахче.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Кои играчи ги има Работнички во својот состав?

Член од
13 октомври 2014
Мислења
1.094
Поени од реакции
367
Владо Илиевски ви потпиша

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Член од
19 август 2010
Мислења
4.099
Поени од реакции
10.137
Ќе биде убава прослава против Фенер на 30 септември. Центарското дете со Фенер му гостува на својот Работнички.

Член од
16 ноември 2015
Мислења
6
Поени од реакции
1
http://www.mkd.mk/30949/sport/antic-karierata-definitivno-ke-ja-zavrsam-vo-mzt-skopje

Ова дека е центарско дете го изјавил. Перо е вртикапа, каде му е интересот, натака се врти. Да не го тепал некој ова да го изјави пред неколку години, па уште и облечен во дрес на МЗТ Скопје...

Член од
17 јануари 2014
Мислења
500
Поени од реакции
159
http://www.mkd.mk/30949/sport/antic-karierata-definitivno-ke-ja-zavrsam-vo-mzt-skopje

Ова дека е центарско дете го изјавил. Перо е вртикапа, каде му е интересот, натака се врти. Да не го тепал некој ова да го изјави пред неколку години, па уште и облечен во дрес на МЗТ Скопје...
На последното интервју рече дека кариера ја завршува во РМ, а кога го прашаа дали во Металски, тој рече: Јас сум дете на Работнички.
Тој тогаш во 2012г. безврска само рекол. Перо се спука со Врбица околу МЗТ.

Последно уредено:
Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
ne zbori gluposti, problemot megju vrba i pero datira uste od mnogu poodamna i nema nikakva vraka so mzt, tuku e privaten megju niv problem.

spored nekoi moj soznanija ima sansi siriscevic da potpise za rabotnicki ama pak neka ostane vo domen na spekulacija

Член од
17 јануари 2014
Мислења
500
Поени од реакции
159
ne zbori gluposti, problemot megju vrba i pero datira uste od mnogu poodamna i nema nikakva vraka so mzt, tuku e privaten megju niv problem.

spored nekoi moj soznanija ima sansi siriscevic da potpise za rabotnicki ama pak neka ostane vo domen na spekulacija
Да, ама го искористија МЗТ како повод да се срчкаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom