Муса му е женска?Се гледаше дека е будала уште кога играше во куманово и гостуваа на градски. Кога настана тепачката па и овој ќе се тепал, се с'скаше. Нема многу памет, јака женска има патем, тоа вреди кај него.![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Муса му е женска?Се гледаше дека е будала уште кога играше во куманово и гостуваа на градски. Кога настана тепачката па и овој ќе се тепал, се с'скаше. Нема многу памет, јака женска има патем, тоа вреди кај него.![]()
![]()
Ауу кажи кој гз у хеланки фура курватаСе гледаше дека е будала уште кога играше во куманово и гостуваа на градски. Кога настана тепачката па и овој ќе се тепал, се с'скаше. Нема многу памет, јака женска има патем, тоа вреди кај него.![]()
![]()
Нели... Ланската сезона ја гледав кога идеше со гореспоменатиот, ама никако пред мене да седне. Овој се ја носеше уџум во ќош.Ауу кажи кој гз у хеланки фура курвата![]()
Јака ама се гледа дека се удара и дека идеја гледаат , ама има што да покаже газ како на Ким Кардашијан.Нели... Ланската сезона ја гледав кога идеше со гореспоменатиот, ама никако пред мене да седне. Овој се ја носеше уџум во ќош.![]()
Cel zivot site kambekovi gi pravite protiv MZT, cudna rabota![]()
Што ќе се пише кога нема новости.последен пост у Ноември, аман бе од клуб со највеќе навивачи што се деси