Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Ццццц бев денес да ги гледам и ќе останам без коментар, од лошо полошо.Уште една сезона во заборав.
Малскиот клуб ни одржа лекција како се игра кошарка.

Будете се центарци

“Салата во Градски парк во иднина ќе биде со значително намален капацитет од околу 900 места”
Ова е некоја заебанција или вистина?

“Салата во Градски парк во иднина ќе биде со значително намален капацитет од околу 900 места”
Ова е некоја заебанција или вистина?
Намален е капацитетот на големата трибина изгледа тука е разликата,во суштина официјално и старата сала беше со капацитет од 1100 места од кога ги ставија столчињата, пред тоа кога се седеше на даските друго беше салата собираше многу повеќе.На трибината позади кош сме биле и по 700 луѓе.
Ме интересира на кој принцип ќе бидат трибините позади кош на кој навиваат навивачи дали со седишта или ќе има дел за стоење.

Намален е капацитетот на големата трибина изгледа тука е разликата,во суштина официјално и старата сала беше со капацитет од 1100 места од кога ги ставија столчињата, пред тоа кога се седеше на даските друго беше салата собираше многу повеќе.На трибината позади кош сме биле и по 700 луѓе.
Ме интересира на кој принцип ќе бидат трибините позади кош на кој навиваат навивачи дали со седишта или ќе има дел за стоење.
Многу неодговорно е од сала која за дерби имала и по 1500/2000 посетители да ја реновираш во сала за 900 луѓе. Школски сали собираат по 500/600 луѓе.

Се шушка дека ќе се касни и ќе се пролонгира отварање на салата во Градски Парк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom