^Capo^
Креативец во движење:)
- Член од
- 18 февруари 2006
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 285
Абе мочко еден,оди земи некоја книга за фудбал,читај теорија!! Немаш попаметна работа овде пишуваш,или во твојот фан-клуб никој не те позема(затоа што не знаеш да напишеш квалитетна реплика) и дојде да провоцираш,а? Па џабе бе братко!!! Оди таму гледај си за твојот тим,нека не те интересира ништо за Милан, и онака отпадна од ЛШ,нема зошто да се плашиш!!!!
онтопик: На Goal.com пишуваше дека Берлускони сакал физички јак,добар напаѓач! Тоа ме радува,треба еден таков убиствен голгетер,во тандем со брзиот Пато!! Сега,да желба ми е да го имаме Аквафреска во тимот(тој совршено одговара на профилот:физички јак и убиствен голгетер),ама млад е,има време,нека се докаже уште малку,а и немам број од Берлускони,да му го кажам овој предлог!! Ај ќе го приметат скаутите,ако го немаат веќе приметено.

1. Играч е на Интер
2. Убиствен голгетер со 5 гола во Сериа А, аууу Пандев значи златна топка у Европа а?
3. Нема зашто да го приметат скаутите еве глеам ти си му најверен скаут на Берлускони!
Еве од мене еден предлог, Бруно Пресилски нека го купи Милан за кога ке го одмара Пирло!