Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе што очекуваш од дете од 14 год. типичен деБил !!!

пс.
Фиорентина се припрема за заминување на Фреј
На листата на Фиорентина се најдоа неколку млади голмани кој треба да го заменат Фреј.

а во понудата за Бербатов спаѓа и Шимич кој Тотенхем го бараше уште зимоска а Милан га одби понудата

Калач не е повреден и Кака и Сидорф исто така. А се враќаат Неста и Јанкуловски. (според гоал)
Калач-Одо-Неста-Каладѕе-Јанкуловски-Гатузо-Пирло-Амброзини-Кака-Сидорф-Пато

Не верувам дај линк ... гоал си немаат појма :)

И ја мислам добро е да го земете.

Иначе ако нејќете да ја читате вистината, затоа што боли, акните ми игнор.

Добро е да го земете Бербатов, нели? И Дрогба...
И Вагнер Лов е одличен.
Ќе дојде и уште некој со нив.
Или нема да дојде?

Типични смешни ваши муабети...

Ех убаво ќе биде да играат сите овие ...

пс. КОГА ЌЕ МУ ТЕКНЕ НА АНЧЕЛОТИ ДА СТАВИ 2-ца ВО НАПАД ? :)

едит.
@Дебил мрсулко еден ај малце олади бе што ти е филмот ? иди дудлај кај твојте не овде

двајца напаѓачи ќе реди кога ќе му стигнит дома му куршум в писмо или в глава:pos2:

И Вагнер Лов е одличен.
Или нема да дојде?

Ето,Роналдињо,Рамос,Пепе и Робињо.
Дрим тим ке напрајте еј.

Озбилно мислам дека Бербатов е класа играч,нешто како Нистелрој и Инзаги.

Koj ke zemete be surtuci. Ni peev od Vardar ne bi vi dosol,be? Mnogu mi bi bilo milo ako ne vlezete vo Liga na Sampioni.

Имате нешто паметно да пишете ? ако немате ич не ни пишувајте :bip:

он.топиК
Кака е најпосакуваниот фудбалер во Италија - линк

Е стварно ме нервирате и ме провоцирате, ама ке се воздржам сега за сега. Правила има за постирање на фан клубовите, и ако почниме ние -Миланезите- да труеме по фан клубовите на Реал и манчестер, наместо 30 страни постови ке имаат 500 со караници.

Инаку штознам бугаринот колку би се вклопил во Милан, но замена за Шимич, е одлична. Посекако ни фалат напаѓачи, не сме во зијан ако го имаме во тимот.

Абе ние ќе платиме за Бербатов и Шимич ќе биде вклучен во цената :)

Само да дојдат овие 2-ца (Бербатов и Фреј) :zlo:

И ја мислам добро е да го земете.

Иначе ако нејќете да ја читате вистината, затоа што боли, акните ми игнор.

И Вагнер Лов е одличен.
Или нема да дојде?

Абе мочко еден,оди земи некоја книга за фудбал,читај теорија!! Немаш попаметна работа овде пишуваш,или во твојот фан-клуб никој не те позема(затоа што не знаеш да напишеш квалитетна реплика) и дојде да провоцираш,а? Па џабе бе братко!!! Оди таму гледај си за твојот тим,нека не те интересира ништо за Милан, и онака отпадна од ЛШ,нема зошто да се плашиш!!!!

онтопик: На Goal.com пишуваше дека Берлускони сакал физички јак,добар напаѓач! Тоа ме радува,треба еден таков убиствен голгетер,во тандем со брзиот Пато!! Сега,да желба ми е да го имаме Аквафреска во тимот(тој совршено одговара на профилот:физички јак и убиствен голгетер),ама млад е,има време,нека се докаже уште малку,а и немам број од Берлускони,да му го кажам овој предлог!! Ај ќе го приметат скаутите,ако го немаат веќе приметено.

Milan's called up players for tomorrow: Dida, Kalac, Fiori, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf, Gilardino, Pato, Paloschi.
Players not called up: Aubameyang, Digao, Maldini, Simic.
Unavailable players: Cafu, Inzaghi, Ronaldo, Serginho.
Во право бил Гоал

Кака Кака Кака :vozbud: избран е за најсаканиот фудбалер во Италија. Позади него се наоѓаат Златан Ибрахимович (туф нормално ке е втор:)), Буфон, Дел Пиеро и Тоти.

Анчелоти изјавил дека мора да издвојуваат победа против Самдорија иако нема да биде лесно но се враќаат дел од повредените играчи, додека Малдини ќе паузира на овој меч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom