Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Deneska e mozebi presudnata utakmica koja sto Milan mora da ja dobie ako ima aspiracii da igra vo liga na shampioni narednava godina.

Imam mnogu protiv Ancheloti,mnogu protiv klubskata transfer politika,mnogu protiv site koi sto napravija od Milan ovakov neatraktiven klub.
Ama jas od dete sum rossonero..i se nadevam deka ke pobedat vecer.

И јас сум од дете росонеро, ама никојпат во кладилница не сум пишал Милан да изгуби.

Гуркуф се поврзува скоро во секој трансфер значи летово има шанса да замине

оф топик кога да сум ги ставел Милан лом ме правеле да не беа они досега комотно ке си имав 12 квадрта стан у Капиштец hihi (да не беа па Реал и Штудгарт ке возев и хамер)
он.
денес можда не е пресудна ама една од побитните е ,до крај имаме со Јуве и Интер потенцијални киксови така да кога е дојдено ова дереџе не смеат да се губат бодови со вакви шашави тимови,не знам кој е прв состав ама ми сметаат ненормално измените и тајмигот на Анчелоти ми се иде да го обесам,ако го игра Џила од почеток (најверојтно нема да направи ништо) нека го става Палоши ама не во 83’ најкасно 70“ детето за разлика од манекенон игра со стегната вилица рж’и маму му ебам негово ке гине како што педерон никогаш не гинел пошто има поенета да докаже.

E aко де, нема ништо чудно тука, ќе издржи уште 2-3 сезони, ако не и повеќе. :)

Абе што очекуваш од дете од 14 год. типичен деБил !!!

Абе не врѓај ја сум 14 годишен......:pos2::pos2::pos2:!!!Се зезам бе, знам дека мислиш на некој друг!!!A ја многу го поштаум Бербатов како играч и ќе биде ТОП ако дојде.....И мислим дека Милан треба малце да се опушти т.е. да игра малце поофанзивно!!! А не на нерешен резултат Амброзини држи време:pos2:!!!Би сакал Сидорф да ја игра цела утакмица со Сампдорија!!!

Кога е утакмицата со сампдорија? Ке има пренос на телма?
Инаку ако остани Кафу, Шимич ке си замине, оп одма се отвара место за размена со Бербатов+ доплата од Берлускони.

Дебил кој си ти да кажуваш кој колку ќе издржи, иди овде и олади малце од темава.

он.топик.
Спарс не сака да се откаже од инзворедниот напаѓач и доколу Милан навистина го посакува ќе треба да одвои најмалку 20 милиони фунти.

Поубаво Бербатов за околу 20 мил. отколку за Бензема над 30/40 :)

тие мислења се све провокации за нас ... затоа ако имаш нешто паметно да пишеш пиши ако не ич не пишувај.
Се виде се минатата сезона, немаш право на збор.

@Dzish Милан ќе игра во 8-30 вечер и нема да има пренос на Телма за др. незнам

Jbg ако не го даваат Милан, дефинитивно ке има Челзи-тотенхем, или Манчестер-Болтон па ке се гледа нешто квалитетно. Колку сакам Челзи кој сите го отпишаа да им ја земе титулата во Англија и да останат со прстот в уста Арсенал и Манчестер :pos:
Абе што не земат на А1 да даваат Италјанско... Колку подобри натпревари ке имаше и подобри коментатори. Онај на телма неможам да го слушам!

Кога е утакмицата со сампдорија? Ке има пренос на телма?
Инаку ако остани Кафу, Шимич ке си замине, оп одма се отвара место за размена со Бербатов+ доплата од Берлускони.
A be dobro deca...:tapp:
vie stvarno veruvate deka nekoj bi se slozil na bilo kakva trampa u koja sto Shimic bi bil uklucen koga Berbatov e u prasanje?
Ili vie bi glava za glava da gi smenite?
Lol...sanjarenje i mastarenje nemaat mnogu dodirni tocki so surovite uslovi na transfer-pazarot.
Pola Evropa go ganja istiot toj Berbatov,se spomnuvaat sumi nad 30.mil eu...
i vie Shimic pa Shimic.
Shimic ne kosta ni pola milion.
Koga jas bi bil menager...i nego i Cafu,i Inzaghi,Serginho,Maldini,brochi...sve toptan kako slobodni igraci bi gi pustil.
Bez osteta.
Samo da ne mi jadat pari od dogovorite do kraj na nivnite karieri...(koi sto ispadnaa podolgi od ocekuvanoto) ...jas sum u kjar.
Kolku moze da baras za fudbaler na 35 god?
I videte kakvi im se platite i bonusite.

Реалноста е дека Милан е клуб на старци. Незнам што ке им е Кафу, но ете така одлучил клубот така ке биде. Сепак и јас би ги отпуштил сите старци, но се додека не “тресне“ Милан салам, нема да го гледаме тој филм!

Абе Зевсус ти што мислиш Милан ќе го даде Шимич и околу 3-4 милиони за Беебатов ?
Милан ќе си плати околу 25 милиони и плус Шимич ќе им го даде џоа поклон :)
А за играчите што се стари и не вредат (само трошок што прават) никој не не прашува нас, ние може да си правиме колку сакаме филмови ама управата на Милан е таа што одлучува за тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom