Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе мочко еден,оди земи некоја книга за фудбал,читај теорија!! Немаш попаметна работа овде пишуваш,или во твојот фан-клуб никој не те позема(затоа што не знаеш да напишеш квалитетна реплика) и дојде да провоцираш,а? Па џабе бе братко!!! Оди таму гледај си за твојот тим,нека не те интересира ништо за Милан, и онака отпадна од ЛШ,нема зошто да се плашиш!!!!

онтопик: На Goal.com пишуваше дека Берлускони сакал физички јак,добар напаѓач! Тоа ме радува,треба еден таков убиствен голгетер,во тандем со брзиот Пато!! Сега,да желба ми е да го имаме Аквафреска во тимот(тој совршено одговара на профилот:физички јак и убиствен голгетер),ама млад е,има време,нека се докаже уште малку,а и немам број од Берлускони,да му го кажам овој предлог!! Ај ќе го приметат скаутите,ако го немаат веќе приметено.
:toe::toe:Неможам да се изначудам што се се врти по нетов!:vozbud::vozbud:
1. Играч е на Интер
2. Убиствен голгетер со 5 гола во Сериа А, аууу Пандев значи златна топка у Европа а?
3. Нема зашто да го приметат скаутите еве глеам ти си му најверен скаут на Берлускони!

Еве од мене еден предлог, Бруно Пресилски нека го купи Милан за кога ке го одмара Пирло!

Што бе ? се појавил некој нов талент во Италија и одма сите по него ?

bi sakal milan da gi vidam na 4 mesto da idat u liga na sampioni a ne fiorentina inace ja sum za juve ali nema vrska milan oduvek sum gi postuval a inter nikad nema da gi postuvam ajde sledna godina da se vratat starite vreminja milan i juve da se borat za titula pozdrav rossoneri

Utre Napoli gi tepa Fiorentina pa so saka neka bide... :)) a Milan paK ke im dadat 5 gola na Sampdoria paK petardi ke ima :)) a so Roma stvarno ic nemavme sreka... doma se iskrsiv ama toa e ... idemo dalje ... a za trener najveke go sakam MOURINHO ... i mislam deka ke bideme nepobedlivi ... odma ke povlece igraci od Chelsea ... najprvo drogba ....

Пропадна трампата Шимич-Бербатов ... Шимич и понатаму на трибините на Сан Сиро -линк

Кака Кака Кака :vozbud: избран е за најсаканиот фудбалер во Италија. Позади него се наоѓаат Златан Ибрахимович (туф нормално ке е втор:)), Буфон, Дел Пиеро и Тоти.

Анчелоти изјавил дека мора да издвојуваат победа против Самдорија иако нема да биде лесно но се враќаат дел од повредените играчи, додека Малдини ќе паузира на овој меч.

ибрахимович најсакан играч ?? да видам да не верувам ја што навивам за интер ми е крајно несимпатичен ?

ибрахимович најсакан играч ?? да видам да не верувам ја што навивам за интер ми е крајно несимпатичен ?

Ibrahimovic e najodvratniot igrac spored mene i najmrzliviot i premn se precenuva.... moze ima kvaliteti ama... :S

Па не гласав јас:) тоа италијанците т.е италијанките може се палат на неговите стомачни....
не знаат што е добро... :pipi:

Па не гласав јас:) тоа италијанците т.е италијанките може се палат на неговите стомачни....
не знаат што е добро... :pipi:

па ако го изгласале кака ништо чудно хехехе се зезам нормално , шала настрана ама ибра во овој избор некако нема логика

na milan mu fali eden remontttttttt DOBAR REMONT inace za milan summmmmmmmm :smir::smir::smir:

:toe::toe:Неможам да се изначудам што се се врти по нетов!:vozbud::vozbud:
1. Играч е на Интер
2. Убиствен голгетер со 5 гола во Сериа А, аууу Пандев значи златна топка у Европа а?
3. Нема зашто да го приметат скаутите еве глеам ти си му најверен скаут на Берлускони!

Еве од мене еден предлог, Бруно Пресилски нека го купи Милан за кога ке го одмара Пирло!

1.Јас реков дека би сакал да го имаме во екипата!
2.Ако не знаеш,тој има 20 години,и е прогласен за најдобар млад играч во Италија,и 5 гола е многу солидно за негова возраст,и минутажата што ја има во Каљари!!
3.И затоа напишав,дека има време да се докаже.Ќе видиш за некоја година,дека одговара на профилот на Инзаги!!
и 4. Не се нервирај бе братко,јас само спомнав и онака нас никој не не слуша!Па не отидоа да го купат!!!
А ова: :toe::toe:Неможам да се изначудам што се се врти по нетов!:vozbud::vozbud: не го коментирам,ти ако си толку паметен,аначи не си за по нетов,оди прави нешто покорисно,срамота по нетов,да се караш со вакви као мене!!!

Денес Неста полни 32 год. нека му е среќен роденденот и нека го прослави со победа над Самдорија
:milan8:

Малку подалеку од вашите какачки. Мала статистика:

Милан ќе го игра 51-от натпревар против Сампдорија на домашен терен. 33 натпревари завршиле со победа на Милан, 9 завршиле нерешено, додека Сампдорија има добиено 8.

Резултатите од натпреварите одиграни во послените 10 години на Сан Сиро:

statistikait4.jpg

:cuc: Милан

:violent1: Сампдорија:pishtoldz

Денес Неста полни 32 год. нека му е среќен роденденот и нека го прослави со победа над Самдорија
:milan8:

Среќен роденден Неста!!!!

Среќен роденден Неста, да издржиш уште 6-7 сезони во оваа форма.
Со среќа против Сампдорија!

Deneska e mozebi presudnata utakmica koja sto Milan mora da ja dobie ako ima aspiracii da igra vo liga na shampioni narednava godina.

Imam mnogu protiv Ancheloti,mnogu protiv klubskata transfer politika,mnogu protiv site koi sto napravija od Milan ovakov neatraktiven klub.
Ama jas od dete sum rossonero..i se nadevam deka ke pobedat vecer.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom