Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Na ova Milanez ke ti odgovori :)
Абе чим играч се враќа во родната земја тешко пак назад, во Милан не добиваше ни пола од она што го добиваше Броки зошто би се вратил :toe:

офтопик
Мене ме интересира како Дигао му е брат на Кака кога различно се презиваат,или Дигао му е името на братот на Кака?!!!
Брат му како мал го завикал Кака и така му останало и кога си станал фудбалер си ставил едно ` како на мојот ник (краде моја финта ама ај) :)

Брату4етката ја викаат Кака( кате) оти брат и не може да каже кате ( мал е). И оти навива за мИлан. А кака ина4е е некој вид птица од тие прашумите

Се надевам дека по петардата од Челзи ке им текни да купат некој посолиден голман од Калач... Па без него да игравме 3-0 ке загубевме. Човекот е дупка.

Се надевам дека по петардата од Челзи ке им текни да купат некој посолиден голман од Калач... Па без него да игравме 3-0 ке загубевме. Човекот е дупка.

засега имаме посолиден Абијати е добар
ќе видиме што ќе биде со Дида пошто ќе брани против Манчестер сити на 9 август
а за вгодина купи Милан млад голман од Сантос кој се надевам ќе го бива :)

Ке видиме што ке испадне. Искрено скептичен сум за одбраната сосе голман, таа единствено може да биде проблематична во сезонава што предстои. Но да се надеваме дека ке проработи нападот па одбраната нема да има многу работа :)

Со конкуренција како Интер и Јувентус, Италјанското повторно ке биде атрактивно, можеби и ке ја надмине премиер лигата.

Добро ќе биде ако дојде Стендардо добар играч е а и ни фали човек на таа позиција

Ах Кака бе :(
Само тој да ни се опорави и да биде ок со неговите повреди. :smir:

Ми се јави Калац сега. Сакал да иде у Беласица кај Марјан тренерот на голманите, да го прашал нешто, за шут полека како се брани, или такво нешто:baeh:

Ми се јави Калац сега. Сакал да иде у Беласица кај Марјан тренерот на голманите, да го прашал нешто, за шут полека како се брани, или такво нешто:baeh:

Е ова не ти требаше,без провокации те молам,немој да ги нарушиш односите со фанклуб Милан дека секогаш ни биле добри::smir:

Трансфер дерби помеѓу Милан и интер за кој да го земе 23 годишниот Тиаго Силва од Флуминенсе ... бил мета на многу европски тимови ... тешко дека Милан ќе го земе ама сепка ќе видиме

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=804633

ПС - станува збор за одбранбен играч ... ако Милан волку запнале да земат некој дефанзивец изгледа навистина се сериозни

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom