Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Галијани денес ќе има средба со Анчелоти за да ги искоментираат поразите од 1.0 со Севиља и 5.0 од Челзи. Галијани смета дека Милан не требал да дозволи толку голем пораз. Ај бе еден отказ за Анчелоти не го сакам у последно време ау.

Галијани денес ќе има средба со Анчелоти за да ги искоментираат поразите од 1.0 со Севиља и 5.0 од Челзи. Галијани смета дека Милан не требал да дозволи толку голем пораз. Ај бе еден отказ за Анчелоти не го сакам у последно време ау.

само во последно ? :)

медиумиве повторно мрчат дека е нешто посериозно со Кака и дека операцијата била безуспешна

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=22198

само во последно ? :)

медиумиве повторно мрчат дека е нешто посериозно со Кака и дека операцијата била безуспешна

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=22198
:nesvest:
не ми се верува:zid:
операцијата беше успешна, но прерано почна со тренинзи

ај ке му помине...силен ни е кака:icon_lol:

олку шпекулации во еден ден за одбранбен фудбалер на Милан во еден ден немало:

прво за Алекс Силва кој е на олимпијада со Бразил

па Стендардо од Лацио,

па Ферари од Рома

и Панучи од Рома

што е многу многу е
од овие јас сум за Алекс Силва
може Ферари пошто е за без пари

а Кака како што мислам дека треба да се одмори сега малце
па ќе се врати тој и со Рони и Пато растур ќе прават
ни треба за калчо тој не за пријателски да го кршат без веза

ke vidime sto ke bidna no mislam deka od kaka ova sezona ne treba da cekame mnogu ke vidime a koga ne e kaka pak bi imal silen tim

abiatti
zambrotta nesta /bonera kalaze jankulovski

gattuso pirlo flamini
seddorf R80

pato
ne e los a?
:je:

А од кај знаес дека р80 ќе се разигра уствари тоа е најголемиот проблем за нас идеме на слепо стануваме клуб кој кој пазари играчи кои го кажале своето и се чека да дадат форма која барем малце би наликувала од нивните најдобри денови не дека го критикувам трансверот на роналдињо но сепак треба да се запрашаме за иднината а нашата иднина и сегашност е кака нејќам да се случи реприза на Шевченко кој ќе биде најдобро никогаш више да не се врати во милано еднаш не изневери нејќам сега да го видам пак во Милан!

Можеби ќе ги видиме уругвајците против Манчестер Сити
одбрале броеви за сезонава во Милан: Cardacio 14 и Viudez 20

еве од официјална страна на Милан:

MILANELLO - Mathias Cardacio and Tabarè Viudez are in every effect two Milan players, both of their contracts having been deposited in the Lega yesterday. Cardacio will wear the number 14 shirt while Viudez will wear number 20. The two Uruguayans trained regularly today at Milanello and will present themselves to the group and to Carlo Ancelotti tomorrow.

еве и дел од изјава на Галијани за нив:

In the end something the new arrivals: "Cardacio and Viudez will be evaluated during next days, could leave also them towards Manchester".

Чекај бе а со ова што ги ангажиравме дури 3ца играчи што не се од Европа а со тоа го исполнивме бонусот за non-EU players значи више нема купување бразилци нели тие Силва што се двајцата немаат шанси да дојдат во милан тоа ми се свиѓа затоа што сега доколку пазариме ќе пазариме европејци а тоа ме радува иако галијани според некои портали најавил дека нема да пазари више ама јас не верувам во тоа мислам дека чекаме вистински момент и играч се надевам при крај на преодниот рок!

bas me interesira sasto nemase oficialno za ovie od urugvai kako so do sea ili mozebi samo na proba se?

Чекај бе а со ова што ги ангажиравме дури 3ца играчи што не се од Европа а со тоа го исполнивме бонусот за non-EU players значи више нема купување бразилци нели тие Силва што се двајцата немаат шанси да дојдат во милан тоа ми се свиѓа затоа што сега доколку пазариме ќе пазариме европејци а тоа ме радува иако галијани според некои портали најавил дека нема да пазари више ама јас не верувам во тоа мислам дека чекаме вистински момент и играч се надевам при крај на преодниот рок!

Komentatorot na A1 rece deka ke zadrzat samo 1 od urugvajcite..

едниот или 2 ца та некаде прочитав дека имаат двојно државјанство
и италијански или шпански
не се секирајте за тоа испланирано им е

Еве ги играчите и нивните бројови

MILAN - These, so far, are the official shirt numbers of the Rossoneri's first team, including the two young Uruguay footballers who on Monday became Milan players:

GOALKEEPERS: 1 Nelson Dida - 12 Christian Abbiati - 16 Zelijko Kalac

DEFENDERS: 3 Paolo Maldini - 2 Massimo Oddo - 4 Kakha Kaladze - 13 Alessandro Nesta - 15 Gianluca Zambrotta - 17 Dario Simic - 18 Marek Jankulovski - 19 Giuseppe Favalli - 25 Daniele Bonera - 31 Rodrigo Digao - 36 Matteo Darmian - 77 Luca Antonini

MIDFIELDERS: 5 Emerson - 8 Rino Gattuso - 14 Mathias Cardacio - 21 Andrea Pirlo - 23 Massimo Ambrosini - 32 Cristian Brocchi - 84 Mathieu Flamini - 10 Clarence Seedorf - 80 Ronaldinho - 22 Ricardo Kakà

ATTACKERS: 7 Alexandre Pato - 9 Filippo Inzaghi - 11 Marco Borriello - 20 Tabarè Viudez - 43 Alberto Paloschi

Само незнам зошто Кака, Сидорф и Роналдињо ги ставаат секогаш како напаѓачи
(сеа јас ги сменив беа во нападот)

Калач се извини на фановите за големата загуба против Челзи и рекол: "Затоа фудбалот е интересен спорт, зашто дава можност за многу грешки. Си допуштив грешки кои не сум ги направил во кариерата никогаш. Но се надевам дека ќе бидам добар голман на Милан сезонава. Не е важна сегашната форма спрема онаа во сезоната. И не се плашам од конкуренцијата на Абијати "

јас ќе кажам ај одмори малку Калач не знам ни кога бил добар голман и кога си ги кренал толку акциите :uvo:
Годинава за да се даде шанса на Абијати, а Калач нека си ја грее клупата

Јас после она со Челзи би го пратил на принуден одмор:pos2:а да и би му склучил договор со орка за мрежичи до крај на живот :pos2:

хехе

абе чекајте сеа и Дида против Манчестер сити да видиме што ќе направи ... па како ќе идеме понатаму со голманите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom