Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Oд него прости си се он не се враќа више...
За денес еве вака,да одземеме 1 гол дека е пријателска да одземеме уште 2 дека немавме напаѓачи и пак ни остануваат 2 што не знам како ке се оправдаат :):)

Ништо не одземај и не додавај , туку множи :)

KA-ПА-РО (3 X 2 = 6) Чиста математика Милан 6 : 5 Челзи

Абе со овој состав.... со Гатузо како напаѓач .....против овој Челзи....ова е далеку од реално кога Милан би имал бар 80% од првотимците (Кака и Рони се доста:smir:).
Верувам во Милан, посебно со ваков тима како што имаме сега....едвај чекам да почне калчото.

И јa сакав да дојде,не дека сум бил против Варгас ама знаев дека нема шанси да се донесе,Одо неговата првобитна намена си ја одработи максимално дојде даде топ полусезона изигра посветено и без грешка,сеа ако некој сака да гради иднина врз него нормално е дека истиот ке прима и по 5 гола јебига :)
а за Заммброта не верувам дека ке остане вака малце е вон форма ама ке се опамети......... ваљда :\

ќе се опраат сите се надевам
има време до почеток на калчото
а за одбрана имаме играчи
полно

Мислам дека за во одбрана треба да му се даде поголема шанса на Дигао(брат му на кака) Бонера исто така во последните натпревари од минатата сезона имаше доста солидни перфоманси единствено што ме чуди е што уште чуваме играчи како : Шимич, Емерсон,Броки,Калач,Фавали а да ви кажам многу ми е криво и на мене што го дадовме на позајмица гуркув и се надевам дека ќе го вратиме он игра нешто слично како Кака само што кака е склон на левата а Гуркув на десната страна а знаеме дека десната страна е доста послаба технички (а ако збориме за тепање тука е Гатузо :D:D ) и исто така знаеме колку се бразилциве склони кон повредите и доколку настане нешто такво (недај боже ) полушпиц ќе игра Амброзини тоа се доста големи грешки ! За замброта епа вака незнам зошто но Анчелоти го форсира на лева бековска позиција која може да ја игра ама во најдобри времиња во Јуве кога беше а сега е КАМЕН а на неговата природна десна страна игра доста солидно и може да биде доста корисен во испадите на противничката половина ако се знае дека таму гатузо и неможе да даде некој многу голем придонес. Ваква грешка како денеска со Калач више на анчелоти никогаш да не му се повтори (не би му препорачал ради рејтингот :vozbud:) о што е битно незнам како годинава во ист тим ќе ги сложи гатузо и фламини (се разбира единствено со ротации) Сидорф сеуште може да биде корисен и би било добро да игра повеќе и по можност на десна страна Инзаги нема потреба да коментирам за него КОРИСЕН е Бориело се повреди па незнам колку ќе може да игра или барем да настапи до полусезона Ка-Па-Ро едноставно од нив очекуваме магија Неста да ја санира повредата и да се врати во први 11 и Пирло да дели топки како дедо мраз подароци:pos2:

само ме интересира... зошто мислите дека Горкуф нема да се врати во Милан ?

офтопик
Мене ме интересира како Дигао му е брат на Кака кога различно се презиваат,или Дигао му е името на братот на Кака?!!!

офтопик
Мене ме интересира како Дигао му е брат на Кака кога различно се презиваат,или Дигао му е името на братот на Кака?!!!

или па Кака воопшто не се вика Кака , си размислил за таа опција ?

Ricardo
Izecson dos Santos Leite - Kaka

Rodrigo Izecson dos Santos Leite - Digao

само ме интересира... зошто мислите дека Горкуф нема да се врати во Милан ?

Jaс не гледам потенцијал во дечково , исти случај ми е ко Мењи на времето од Болоња ( мислам дека во Лацио игра моментално ) , и тој Французин , и тој '' новиот Зидан '' , а испадна еден од многуте на кои кариерата им тргна во надолна линија , моментално има 24 години и не е нешто посебно , клупа грее . Ем го имаат Кака , Рони , во наредни 3-4 нема да имаат потреба од уште некој плеј во тимот , ем ова се олраунд играчи али единствена маана им се повредите а Горкуф ни од далеку може да ја пополни таа празнина во тимот иако не верувам да се до толку малери па и Кака и Рони да им бидат повредени на подолг период .

или па Кака воопшто не се вика Кака , си размислил за таа опција ?

Ricardo
Izecson dos Santos Leite - Kaka

Rodrigo Izecson dos Santos Leite - Digao

Бразилска ствар

Alexandre Rodrigues da Silva - Pato , патка omg :kesa:

Rodrigo Izecson dos Santos Leite - Digão
Ricardo Izecson dos Santos Leite - Kaka'

имаат исто презиме :smir:

но сите ги знаат по нивните прекари а не вистинските имиња

Сега ми стана јасно,благодарам маца за информацијата.А,Дигао иначе дефанзивец е или...?

Сега ми стана јасно,благодарам маца за информацијата.А,Дигао иначе дефанзивец е или...?

дефанзивец е
ама не наследил многу од талентот за фудбал на братму
малце е камен

а имињава на бразилциве на сите им се такви:

Ronaldo de Assis Moreira - Ronaldinho
Edison Arantes do Nascimento - Pelé
Robson de Souza - Robinho
вашиов: Anderson Luis de Souza - Deco
и така натаму

Ако нема врска,може ќе биде подобар во наредните сезони.
БТВ колку години има(малце оф топик ама ме заинтересира Дигао)?

еве ти за него се:

Дигао:

• Position:Defender
  • Birthdate:10/14/1985
  • Birthplace:Brasilia , Brazil
  • Height:194 cm
  • Weight:93 kg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom