Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
милам дефинитивно треба да земат нов голман .. тај голман сега шо е .. пеза е

Abiatti e mnoguuu dobar samo Ancelotti ne go stavi da igra a inaku jas mu velev na CArlo da go zeme na Akinfeev ama toj se otkaza

Што се нервираш бе и ти за тоа пријателски се чекај,сеа ќе почне сезоната...:D
Се нервирам за Кака што се повреди не за пријателската
[zEUs];1543075 напиша:
Миланез` ти треба да си тренер на милан имаш долгогодишно искуство на менаѓер на ком знаеш кој треба да продадеш а кој треба да купиш :pos2:
Леле не ми спомнуј сеа кога ќе излезе нов одма земам :)

EVE JAS SUM ASISTENT MENAGER
Milanez' jas sum ti menager ( na menagerot( championship manager) na kom. sum 6 god trener na milan i site 6 osvojuvam se zivo i divo) haha

Sea kolega so taktika ke pravime??:pipi: A koj ke stavume u igra??
Ќе земаме само до 24 год. исто како на менаџер што правам :)

Абе доста ни се голмани само Абијати да биде 1 постава а не калач

Абе кој курац никогаш неможе да се направи асално Ка-Па-Ро :nerv:
Тогаш Роналдо сеа Кака со повреди ...
Секоја сезона ние највише имаме проблем со повредите затоа и неможеме да фатиме некоја серија од победи од кога освоивме супер купот некако ка малер све да не следи.

Оваа сезона замина доста стари играчи (Фиори, Сержињо, Кафу) а наредната ќе заминат и (Дида,Фавали,Шимич,Малдини,Емерсон) и таман ќе си оформиме после тимче. Ќе го имаме и голманчето младо место Дида и уругвајците би требало :)

ова што го кажа во право си и плус
Абијати ќе брани сезонава
и мислам дека сме добар тим само да се сите ок,

а догодина голманчено од Сантос (што ти е аватар)
уругвајците, па може ќе се втатат ако се покажат Гуркуф, Абате и некој од другите 11 мина позајмени
и ќе се прикупи нешто
ќе сме топ тимче во наредните сезони
и пак скудето, ЛШ и многу титули :smir:

Гуркуф не се враќа кој сака кладба ?
А тие со болд што си ги обележал требаше сезонава да заминат ама дека бевме во мала криза со пари така да идната ќе се најде замени.

Гуркуф не се враќа кој сака кладба ?
А тие со болд што си ги обележал требаше сезонава да заминат ама дека бевме во мала криза со пари така да идната ќе се најде замени.

не е баш битно дали ќе се врати Гуркуф (иако ми се свиѓаше и ми е мака што не доби повеќе шанса) туку тие болдираните секако да си заминат (има и други за на онај список ама ај остај сега) и да дојдат помлади од калибарот на Гуркуф и Абате,квалитетни со желба за играње, освојување титули

доста беше сезонава
доволно јадев заебанции за Милан :kesa:
не треба да се повтори ваква сезона никогаш

ama Gurkof svarno treba da go vratat

Oд него прости си се он не се враќа више...
За денес еве вака,да одземеме 1 гол дека е пријателска да одземеме уште 2 дека немавме напаѓачи и пак ни остануваат 2 што не знам како ке се оправдаат :):)

За денес еве вака,да одземеме 1 гол дека е пријателска да одземеме уште 2 дека немавме напаѓачи и пак ни остануваат 2 што не знам како ке се оправдаат :):)

3 или 4 од головите немаат оправдување друго одсем едно
Калач беше на голот па види ти

:pos2:Mnogu ubavo objasnuvanje

A tolkuuu mi se dopagase Gurkuff( mnogu e ubav):pipi:

а ти женско си :)
пошто убав ти е многу Гуркуф

Totalno se soglasuvam (4-4-2 li ke igrame)
ama Gurkof svarno treba da go vratat
4-1-2-1-2
сваќаш нели, Милан играше така едно време
А ништо да не одземеме да го додадеме Абиајти и ќе останат пеналите :)

А ништо да не одземеме да го додадеме Абиајти и ќе останат пеналите :)

a да се сетиме каква тенекија беше Абијати кога си отиде од Милан и да не палиме на него до толку само зашто фатил 3-4 топки.
Значи само да го додадеме Дида што ете се враќал и психички и со форма и да не се замараме уопште со ништо додека не се роди син мајчин што ќе може да го замени.
Иначе најразачоран сум од Замброта,не ми се верува дека го проѓаат ко сталка дрвена :S

Се палиме на Абиати дека нема поарен, на КалаЦ да не сакаш да се палим, ај Дида ќе се врати на почеток на сезона па ќе го видиме дали уште вреди :)

Замброта... имаше некој од фановиве на Милан го сакаше Замброта да дојде во Милан (додека јас цело време си јадев за Варгас) незнам кој беше ваљда ќе се јави сеа и да каже пак дека Замброта е одлично засилување.
Кога дојде Одо мн. се нервирав исто сеа и Замброта, двајцата се дрва (може ќе се поправи некој во делот од сезоната ќе видиме) ама ја ипак би играл со Бонера ако се врати Неста а ако не Бонера прв состав ...

јас не сум викал дека Замброта ќе биде одлично засилување ... но го сметав за соодветно , иако не сум бил ни против Варгас... сепак мислам дека Замброта ќе се поправи и ќе покаже што знае :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom