Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекајте чекајте... И вие не ибрзувајте... Можеби е подобар и до Кака и Роналдињо... Но само на Сон и на FIFA 08... A за во релноста можи да ги вика експерит...позз(И Калач многу редок во нозете:)) Дефинитивно треба Абиати да е 1 голман на Милан... позз:helou:

Чекајте чекајте... И вие не ибрзувајте... Можеби е подобар и до Кака и Роналдињо... Но само на Сон и на FIFA 08... A за во релноста можи да ги вика експерит...позз(И Калач многу редок во нозете:)) Дефинитивно треба Абиати да е 1 голман на Милан... позз:helou:

ако сонувал така Муки можеби е подобар Ибра
ќе провоцира тој се повеќе не се секирајте
ете се зафати со Раниери, па сега сака и со Кака и Рони па ќе видиме што ќе биде

а за Калач не се секирај
сукња ќе носи нареден пат кога ќе брани :pos2:

Галијани изјавил дека ќе се вратат на трансфер пазарот :zlo:

Галијани изјавил дека ќе се вратат на трансфер пазарот :zlo:
Им требаше ова, треба да земат некој дефанзивец или напаѓач.

Едит:

Овде не вика така:

“Повторувам уште еднаш, не планираме да се вратиме на трансфер паазраот. Тиаго Силва не не инресира, постојано повторувам дека Амброзини може да игра во одбраната.“

Абе чим играч се враќа во родната земја тешко пак назад, во Милан не добиваше ни пола од она што го добиваше Броки зошто би се вратил :toe:
Па како зашто да се врати зашто има договор со милан и незз која им беше политикава на милан кај немаме млади па почнаа и да ги даваат ццц тоа се изнервирав
Еј абе и не го прајте дигао толку лош добар е дечкото да добива шанса ќе стекне искуство покрај Неста и ќе биде ѕвер верувам во него!

Им требаше ова, треба да земат некој дефанзивец или напаѓач.

Едит:

Овде не вика така:
“Повторувам уште еднаш, не планираме да се вратиме на трансфер паазраот. Тиаго Силва не не инресира, постојано повторувам дека Амброзини може да игра во одбраната.“
Може така мислел за Тиаго но не и за други играчи
Галиани потоа прогооври за повредата на Кака како и најавите на медиумите за враќање на Росоњерите на трансфер пазарот,
Барем нека го земат само 1 дефанзивец било кој неможем да го гледам Шимич, ете го Алекс Силва, Стендардо, Ферари или некој друг.

Барем нека го земат само 1 дефанзивец било кој неможем да го гледам Шимич, ете го Алекс Силва, Стендардо, Ферари или некој друг.

Ако се при крај со парите најдобро Ферари за беспари, а инаку повеќе мерак ми прави Алекс Силава или Стендардо.

Во сабота играме со Манчестер Сити во 17:15 часот

Manchester City vs. AC Milan - 5.15pm Sat 9th August

Во случај да брани Калач идем лично во Милано да му кажам 2 збора на Анчелоти
(ако ме разбере) :pos:

Во сабота играме со Манчестер Сити во 17:15 часот

Manchester City vs. AC Milan - 5.15pm Sat 9th August

Во случај да брани Калач идем лично во Милано да му кажам 2 збора на Анчелоти
(ако ме разбере) :pos:

Тоа е по англиско 5 и 15 а по наше ќе биде 6 и 15 нема да брани Калач сигурен сум не прави иста грешка анчелоти 2 пати незнам што се случува со Дида дали е во состојба да игра затоа што уште него не го испробавме а мислам дека се тука негде со Абиати само што многу се крена непотребна вина врз него кој не беше виновен за примените голови ако се знае дека пола сезона лани игравме со половична одбрана !

Дида си беше одличен се додека не се повреди, после се одалечи подолго време од терените успеа некако да се врати едно време направи глупост со глумата против Селтик и пак после повреда и го снема не ни пишуваа колку време ќе одсуствува само дека е повреден.
Пред месец дена го гледав бранеше на пријателска (играа тимот на Малдини против тимот на Роналдо) тогаш бранеше и мислев дека готово ќе се врати во Милан и полека полека ќе влага во форма и пак ќе биде прв голман на Милан а Абиати ќе биде негова замена додека Калач ќе се најде на местото на Фиори (кој се пензионираше) ама пак се повредил (незнам како толку лесно се повредува).
Сеа после поразот од Челзи Анчелоти изјави дека Дида би требало да се врати за почетокот на сезоната заедно со Кака па ќе видиме што ќе биде само знам дека више никогаш нема да биде оној стар Дида кој го бранеше и невозможното иако некогаш знаеше и да направи глупос и да плива на топките нафрлени од корна :) плус сеа има и 34 год. а Абиати 30 (ако е некоја преднос).

А одбраната ич не ми прави мерак без Неста, Каладзе спасува доста ама киксер е знае да направи глупост, Бонера мислим дека ќе биде добра замена за Неста додека се врати. тука е легендата МАЛДИНИ ама на него неможеме да сметаме во секој меч мора да се одмара а и не верувам да ги изигра некогаш сите 90мин. на пријателскиве играше само по 45 мин.
Јанкуловски на европско го гледав како игра и баш ми се свиѓаше истото го покажа и на неколкуте пријателски што ги играше сеа, мн. често знае да изненади со топовски шут само да нема повреди како минатата сезона.
Оддо добар играч е ама незнам како не се научи да нафрли еднаш убаво обично во аут и позади гол ги нафрлува топките.
За Замброта не коментирам ќе видим како ќе игра па после исто и за Дигао ако добие шанса.
И само да не дојде време во Фавали и Шимич да се молиме :)

37247_small.jpg
4/8/2008 - 20:12MMILANO - Ricardo Kakà non sottoporrà il suo ginocchio sinistro a un nuovo intervento chirurgico dopo l'operazione di maggio. Lo garantisce lo stesso giocatore, nonostante le voci provenienti dal Brasile che parlano di tendinite: "Il rischio di un'altra operazione lo evito sicuramente. Magari il sovraccarico degli allenamenti può avere dato un po' di fastidio al ginocchio, ma niente che mi preoccupa".

kolku razberav mozne e da ima uste edna operecia ama gi smiruva strastite

37247_small.jpg
4/8/2008 - 20:12MMILANO - Ricardo Kakà non sottoporrà il suo ginocchio sinistro a un nuovo intervento chirurgico dopo l'operazione di maggio. Lo garantisce lo stesso giocatore, nonostante le voci provenienti dal Brasile che parlano di tendinite: "Il rischio di un'altra operazione lo evito sicuramente. Magari il sovraccarico degli allenamenti può avere dato un po' di fastidio al ginocchio, ma niente che mi preoccupa".

kolku razberav mozne e da ima uste edna operecia ama gi smiruva strastite

не, грешка си... вика дека медиумите претеруваат и вика дека не планира на друга операција после таа што ја направи минатата сезона , вели дека овој проблем му е најверојатно од премореност како многу тренинзи и треба да одмара, вика дека тоа воопшто не го загрижувало

Алекс Силва бил се поблиску до Милан пошто Сао Паоло купиле 2ца нови дефанзивци
http://www.transfermarketweb.com/index.php?action=read&idsel=22188

а Галијани сепак вика трансвер пазарот за Милан е завршен

http://www.transfermarketweb.com/index.php?action=read&idsel=22167

јас мислам дека вистина е завршен

ама и така викаа пред некоја недела и после испадна да ги земат Уругвајците и голманот од Сантос
ќе видиме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom