Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Jas ne znam ni zoshto ni dadoa do znaenje deka se intereisraat za De Gea .... neli de gea odbiva(she) da potpisi dogovor so Junajted...

I bi go prodal posto e crep, vo kraen slucaj i bez retardirana uprava i trener ni na Marcelo mestoto ne moze da mu go fati.
Ако е цреп, зошто тогаш Јунајтед би го донел во своите редови? Уште па и 65 милиони + Де Геа? Сеа пред некој ден даде интервју на шпански, а знаеме сите колку е тоа тешко за еден енглез (ми е гајле што е од велс, за мене сите се исти). Нема никакви шанси да си оди.

Демек доколку Реал го продава тие ќе одлучат каде да оди. :pos:
Или во превод, еј Герет цреп си за кај нас, ќе те продадеме ама ќе одиш кај што ќе речиме ние. :vrtioci:
А зашто си толку сигурен дека кај вас сака да дојде? И покрај толку молења и притисоци од вашата управа и од цела јавност у УК пак не ве рецка.

А зашто си толку сигурен дека кај вас сака да дојде? И покрај толку молења и притисоци од вашата управа и од цела јавност у УК пак не ве рецка.
Не сум сигурен, кај прочита такво нешто? Само што констатацијата ти е нелогична, затоа пишав.

Bale: "The team is united, we will win more titles"
Не знам што не е јасно во изјавата. :icon_mrgr:

Само U кај Јунајтед треба со голема буква, ама печатна грешка, се случува.. :D

Chris Smalling and Daley Blind are forming a strong partnership for Man Utd, says Jamie Carragher
http://www.skysports.com/football/n...-partnership-for-man-utd-says-jamie-carragher

Се надевам овај пат Кара е во право за Блинд и Смолинг кој барем во овие неколку натпревари одиграа на ниво., а сите се сомневавме посебно во Блинд како стопер.
Каков црни Блинд како стопер, ништо не значит ова шо до сеа ретко противниците ни даваа голови, немат сила, агресивност
Добра пара земавме од Еванс земајќи го во предвид неговиот квалитет ајде сега нека изнанадат со некој стопер :D.
Единствени асолни стопери до кои можиме да дојдиме се Стоунс и Лапорте, јас повеќе сум за Стоунс :)

Таман сеа Ерера ќе игра 10ка позади Руни, ионака Јанузај многу не се трудеше да трча последниве утакмици

Браќа, јас искрено се надевам дека Блинд ќе може да се адаптира и зацементира во одбраната како партнер на Смолинг. Од разни причини мислам така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom