Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Еванс во ВБА, се очекува во понеделник да потшише за трансфер 6+2 милиони фунти.

ЕДИТ: Сега видов @the_kop објавил во ПЛ темата. Од ббц и јас видов.

Да не правам малери, ништо не коментирам. Само стискам палци дека ќе го земат. :semolam:

Добра пара земавме од Еванс земајќи го во предвид неговиот квалитет ајде сега нека изнанадат со некој стопер :D.

Нели се малце 5 штопери? Смолинг, Џонс, Рохо, МекНер и еве Блинд. Шо знам, некако не ни е баш најпаметно, посебно и ако се земе предвид оти ако (не дај боже) отсуствува Шо еден од овие може да треба да покрива лево. Може ќе кажете Блекет, ама мене не ме убеди со ништо Блекет оти е кадарен да игра прв тим сега за сега. Ова одењево на Еванс стварно ми дава надеж оти може да опнеме некој стопер. :)

На крај ќе испадне Влар во ноември. :D

Нели се малце 5 штопери? Смолинг, Џонс, Рохо, МекНер и еве Блинд. Шо знам, некако не ни е баш најпаметно, посебно и ако се земе предвид оти ако (не дај боже) отсуствува Шо еден од овие може да треба да покрива лево. Може ќе кажете Блекет, ама мене не ме убеди со ништо Блекет оти е кадарен да игра прв тим сега за сега. Ова одењево на Еванс стварно ми дава надеж оти може да опнеме некој стопер. :)

На крај ќе испадне Влар во ноември. :D
А пак Еванс една загуба за тимот што е. А Блекет, а Еванс исто ти се фаќа. :D

Немa дa ме чуди дa испaдни некoј трaнсфер вo oдбрaнa пo прoдaжбaвa нa Евaнс.

p.s. Imam primeteno deka samo fanovive od Baern se pustaat vo tugi fan klubovi ako im spomnes igrac, bez razlika dali e ovde ili u Real ili u Inter ili u Milan :D :D :D :D U redu e decki, ne se pravi muabet za sin, kerka, majka, tatko pa da se pustate kako hieni, ednostavno nekad samo si pravime muabet koja opcija bi bila idealna za popolnuvanje na X pozicija, na site jasno ni e deka e tesko za Muller ama isto taka bese tesko Schweini da igra za drug klub osven Baern pa go fati prviot avion.
Muabetov e dzabe se napinjate i samo davate povod za da se postira uste poveke, time will tell za se. :)

Добра пара земавме од Еванс земајќи го во предвид неговиот квалитет ајде сега нека изнанадат со некој стопер :D.
Како бе добра пара, нели и тој е со "титули" како еден друг, а овде некои :drk:на него заради тоа. :D
p.s. Imam primeteno deka samo fanovive od Baern se pustaat vo tugi fan klubovi ako im spomnes igrac, bez razlika dali e ovde ili u Real ili u Inter ili u Milan :D :D :D :D
@DeviAngel да не е таен фан на Баерн? :unsure:

:D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom