- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 10.851
- Поени од реакции
- 9.763
Па да де, затоа викам нема за Рафиња, криво ми е за човекот![]()
Дип го купивме Дармиан иначе ...

edit:
Еванс во ВБА
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да де, затоа викам нема за Рафиња, криво ми е за човекот![]()
А пак Еванс една загуба за тимот што е. А Блекет, а Еванс исто ти се фаќа.Нели се малце 5 штопери? Смолинг, Џонс, Рохо, МекНер и еве Блинд. Шо знам, некако не ни е баш најпаметно, посебно и ако се земе предвид оти ако (не дај боже) отсуствува Шо еден од овие може да треба да покрива лево. Може ќе кажете Блекет, ама мене не ме убеди со ништо Блекет оти е кадарен да игра прв тим сега за сега. Ова одењево на Еванс стварно ми дава надеж оти може да опнеме некој стопер.
На крај ќе испадне Влар во ноември.![]()
Не се секирај, не си приметила само ти.p.s. Imam primeteno deka samo fanovive od Baern se pustaat vo tugi fan klubovi ako im spomnes igrac, bez razlika dali e ovde ili u Real ili u Inter ili u Milan![]()
![]()
![]()
![]()
Како бе добра пара, нели и тој е со "титули" како еден друг, а овде некоиДобра пара земавме од Еванс земајќи го во предвид неговиот квалитет ајде сега нека изнанадат со некој стопер.
@DeviAngel да не е таен фан на Баерн?p.s. Imam primeteno deka samo fanovive od Baern se pustaat vo tugi fan klubovi ako im spomnes igrac, bez razlika dali e ovde ili u Real ili u Inter ili u Milan![]()
![]()
![]()
![]()
Јас сум фан на Карпи беКако бе добра пара, нели и тој е со "титули" како еден друг, а овде некоина него заради тоа.
@DeviAngel да не е таен фан на Баерн?
![]()
![]()
јас пак очекував ЦАРОТ да го пратишЈас сум фан на Карпи бе![]()
не бев јас тој бе шо пишеше ЦАРОТ, ЦАРОТ некако го снема негојас пак очекував ЦАРОТ да го пратиш